Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobb szingliként szülőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb szingliként szülőkkel lakni saját házban mint barátnővel albérletben?

Figyelt kérdés

Én 33 éves úgy látom hogy jobb. Éltem így is éltem úgy is.

Most hogy szülőkkel élek nem szól bele senki az életembe jobban kijövök az anyagilag tök sokat félre tudok tenni. Nincs megfelelési kényszer a nő felé. Barátaimban megtalálom a társas kapcsolatot szexpartnereim rendszeresen vannak stb.

Mikor együtt éltem nővel alig tudtunk kijönni. Minden hülyeségre elment a pénzem. A nő állandóan idegesített mindenért sok vita volt. Sokkal nehezebb így élni....

2016. okt. 20. 16:12
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
21%
15:24 ez csodálatos, a gond csak az,hogy az ingatlanárak elszálltak, az emberek közt általános a pénztelenség, és akkor még jössz te is és jókorát beléjük rúgsz ha valaki költségkímélés céljából a szüleivel lakik + meg is ideologizálod a dolgot. Na ez tömény,vegytiszta ostobaság.
2016. okt. 21. 15:29
 52/61 anonim ***** válasza:
91%
A kérdező lustaságból lakik a szüleivel, azért hogy anyuka a popóját is kinyalja. Ez számomra szánalmas.Ha valaki azért nem tud elköltözni, mert anyagilag nem bírná, azt megértem és elfogadom, de itt nem erről van szó. Nem kellene felkapni a vizet ész nélkül, hanem meg kellene próbálni gondolkodni. Ez a kérdés és az én válaszom sem rólad/neked szólt, hanem a kérdezőről/kérdezőnek. Hogy miért vontál párhuzamot közötte és magad között, csak te tudhatod...
2016. okt. 21. 15:36
 53/61 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem a Kérdező elég világosan leírta, hogy gazdasági okokból lakik a szüleivel, ha ezek után szánalmasozod meg köpködöd, akkor ne csodálkozz hogy a jobb érzésű emberek ilyesmiket írnak rólad...

Az a szégyen hogy a legtöbb ilyen nő mást se tud, csak elvárni, meg fenyegetőzni: ha nemlesz külön kecód, elhagylak! Legyen és kész! Vegyél fel hitelt a bankból, hogy még az ükunokáid is nyögjék majd az adósságspirált, nem érdekel, legyen kecó és punktum! Na mifelénk EZT nevezik szánalmasnak de vastagon.

2016. okt. 21. 15:41
 54/61 anonim ***** válasza:
94%

"...nekem sikerül az élet könnyebb oldalát megfogni és így boldogabb vagyok. Neked meg gondolom nagyon sok mindenért meg kellett küzdeni. Barátnő lakhatás munka házimunka önállóság stb. De nem baj legalább elmondhatod hogy FELNŐTT vagy de nem baj légy boldog ezzel a tudattal hogy felnőttél..."

"Apukám is pont ilyen volt és sose volt boldogtalan. Szerencsére ő talált egy olyan lányt aki a nagyszüleimhez hajlandó volt költözni és ellátja apukámat is."

" Akkor majd találok olyan nőt mint anyukám....remélem"

Ja, tisztán gazdasági okok, egyértelmű.

Ne haragudj de ennyire elvakult és/vagy buta emberrel nem látom értelmét a vitának. Te eldöntötted, hogy én vagyok a szemét és ebből nem engedsz. Ha neked ettől jobb napod lesz, csináld csak, szerencsére nekem a te gondolataid lényegtelenek.

2016. okt. 21. 15:47
 55/61 anonim ***** válasza:
0%

"Most hogy szülőkkel élek nem szól bele senki az életembe jobban kijövök az anyagilag tök sokat félre tudok tenni. Nincs megfelelési kényszer a nő felé. Barátaimban megtalálom a társas kapcsolatot szexpartnereim rendszeresen vannak stb.

Mikor együtt éltem nővel alig tudtunk kijönni. Minden hülyeségre elment a pénzem."

Ott van a kérdés fejlécében fehéren-feketén, persze azt nem akarod észrevenni ugye, mert nem téged igazol. Helyette kimazsolázgatsz valamit ami feltehetően a te álláspontod erősítik, és nagy garral idevágod...

Ha én elvakult és buta vagyok, akkor te csúsztatsz, ködösítesz és még szerecsenmosdatsz is mellé egy jóízűt. A Kérdező nem akarja szarságokra elpisálni a pénzt, erre te két lábbal ugrasz rá, hogy mamahotel meg szánalmas meg satöbbi. Úgyhogy szerintem ne nagyon prédikálják arról, mi a helyes meglátás.

"szerencsére nekem a te gondolataid lényegtelenek."

Ne aggódj, ez kölcsönös, ezek után meg főleg.

2016. okt. 21. 16:24
 56/61 anonim ***** válasza:
Szép napot, Utolsó, van jobb dolgom is :)
2016. okt. 21. 16:28
 57/61 anonim ***** válasza:
50%

"Jobb szingliként szülőkkel lakni saját házban mint barátnővel albérletben?"

nem, nem jobb. a magány miatt. xar ha nincs kivel és kiért élni. az ember nem elég önmagának. mindegy milyen hablatyot ad elő maga és mások számára.

a szingliség tragédia, nem valami "modern" szipi-szupi dolog.

csak ezt nem akarják beismerni.

2016. okt. 21. 17:06
 58/61 anonim ***** válasza:
100%

Az én lakásomat kiadtuk bérlőknek ezért élek anyámmal. Am egyikünket sem zavarja a dolog.

A kapcsosdit szándékosan kerülöm, nem nem vagyok meleg csak hülyeségnek tartom elcseszni az időt olyanra aminek nem látom semmi értelméét.

Anyagilag én is jobban kijövök. Csak magamra kell költenem.

Azt meg h ki mit gondol szard már le , úgy se az ő életük nem is nekik kell jó legyen. Azt meg h h intézem a sajátomat hagy döntsem már el én.

Ha másnak azaz álma h egy albérletben nyomorodjon meg a nőjével csinálja.

Én a saját időmet értelmesebb dologra is tudom fordítani. Persze mindenki maga dönt.

Azért a szexpartnerekkel vigyázz nehogy bejelentse a csaj h épp most lett terhes és te vagy az apa.

Ismerek ilyen fickót nem szarta magát össze a röhögéstől.

2016. okt. 21. 18:08
 59/61 anonim ***** válasza:
50%

18:08 :DDDDDDDD

"Hey I just met you

this is crazy

but I'm pregnant

and it's YOUR baby!!!"

2016. okt. 21. 18:25
 60/61 anonim ***** válasza:
100%

Értem én az angolt csak azt nem h ezzel mit akarsz.

Ilyen gondjaim tuti nem lesznek.

2016. okt. 21. 19:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!