Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobb szingliként szülőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb szingliként szülőkkel lakni saját házban mint barátnővel albérletben?

Figyelt kérdés

Én 33 éves úgy látom hogy jobb. Éltem így is éltem úgy is.

Most hogy szülőkkel élek nem szól bele senki az életembe jobban kijövök az anyagilag tök sokat félre tudok tenni. Nincs megfelelési kényszer a nő felé. Barátaimban megtalálom a társas kapcsolatot szexpartnereim rendszeresen vannak stb.

Mikor együtt éltem nővel alig tudtunk kijönni. Minden hülyeségre elment a pénzem. A nő állandóan idegesített mindenért sok vita volt. Sokkal nehezebb így élni....

2016. okt. 20. 16:12
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
97%
Ne aggódj nem lógsz ki a sorból, megfelelsz a mai 25-35 éves korosztálynak. Éjjel nappal Budapest és társai..ez az élet a menő most.
2016. okt. 20. 16:32
 12/61 anonim ***** válasza:
90%
Hááát..... Te lehet baromi boldog vagy így (bár szerintem ebben is hazudsz), de hogy anyád nem szívesen takarítja a 33 éves kan fia után még mindig a budit, az fix!
2016. okt. 20. 16:35
 13/61 A kérdező kommentje:
10. A te válaszodból meg süt az irigység hogy nekem sikerül az élet könnyebb oldalát megfogni és így boldogabb vagyok. Neked meg gondolom nagyon sok mindenért meg kellett küzdeni. Barátnő lakhatás munka házimunka önállóság stb. De nem baj legalább elmondhatod hogy FELNŐTT vagy de nem baj légy boldog ezzel a tudattal hogy felnőttél...
2016. okt. 20. 16:36
 14/61 anonim ***** válasza:
86%
Egy biztos. Ha anya leszek, nem fogom hagyni, hogy a 30+ éves felnőtt gyerekem otthon meressze a seggét és lotyókat hozzon föl. Eszem ágában nem lesz hagyni, hogy elcsessze az életét
2016. okt. 20. 16:39
 15/61 A kérdező kommentje:
14. Apukám is pont ilyen volt és sose volt boldogtalan. Szerencsére ő talált egy olyan lányt aki a nagyszüleimhez hajlandó volt költözni és ellátja apukámat is.
2016. okt. 20. 16:43
 16/61 anonim ***** válasza:
89%

Az a baj azzal, hogy örökké gyerek akarsz lenni, hogy egyrészt már régen nem vagy az, másrészt a szüleid nem élnek örökké.

És lesz olyan, mikor ők szorulnak majd rá a támogatásodra, és akkor kur.va gyorsan fel fogsz nőni, mikor apád alatt naponta ötször cseréled a pelenkát, anyád meg egész napos felügyeletre szorul, mert már téged sem ismer fel. És majd akkor, úgy cirka 50 évesen, baromira fogod hiányolni, hogy nincs melletted senki, akinek legalább el lehetne panaszolni, hogy milyen nehéz.

2016. okt. 20. 16:45
 17/61 A kérdező kommentje:
16. Akkor majd találok olyan nőt mint anyukám....remélem
2016. okt. 20. 16:48
 18/61 anonim ***** válasza:
91%

Sok szerencsét az életben. Szükséged lesz rá. Nagyon kevés az olyan nő, aki hajlandó odaköltözni anyós-após házába és anyici2.0-t játszva törölni a segged, főzni rád és szülni neked. Szerintem ilyenben ne reménykedj. Értelmes lánynak nem fogsz kelleni. Lehet, hogy apád szerencsés volt, de ez már nem a múlt század.

22/L

2016. okt. 20. 16:50
 19/61 A kérdező kommentje:
18. Hát vannak ilyen nők csak nagyon nem vonzók és buták
2016. okt. 20. 16:54
 20/61 anonim ***** válasza:
84%

Ne nagyon reménykedj, hogy találsz olyan nőt, mint anyád. Akinek egy csepp esze van, az anyuci pici fiával nem költözik össze anyucinál. Abból csak a baj van. És én mondjuk megkérdezném anyádat is, hogy ő ezt hogy élte meg.

Mert most azt látom, hogy neked bejön az az élet, amit apád élt: elé teszik az ételt, kikészítik a ruháját, körbeugrálja egy szolgalelkű nő.

De nekem is így élt az anyám, én is ebben nőttem fel gyerekként: maradjunk annyiban, hogy szívesebben vágnám le mind a két lábam egy rozsdás zsebkéssel, mint hogy így éljek.

2016. okt. 20. 16:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!