Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb szingliként szülőkkel lakni saját házban mint barátnővel albérletben?
Én 33 éves úgy látom hogy jobb. Éltem így is éltem úgy is.
Most hogy szülőkkel élek nem szól bele senki az életembe jobban kijövök az anyagilag tök sokat félre tudok tenni. Nincs megfelelési kényszer a nő felé. Barátaimban megtalálom a társas kapcsolatot szexpartnereim rendszeresen vannak stb.
Mikor együtt éltem nővel alig tudtunk kijönni. Minden hülyeségre elment a pénzem. A nő állandóan idegesített mindenért sok vita volt. Sokkal nehezebb így élni....
Élj abban a hitben, hogy irigyek vagyunk rád azért, mert 33 éves felnőttként pán péter szindrómával anyukád kisbabája vagy otthon.
Igazából csak mélyen sajnálunk.
Én apámmal (nem apámnál) élek egy kétszintes házban, ahol enyém a felső szint. A ház ugyan az ő nevén van, de a rezsit és a felújítási költségeket általában 50-50 fizetjük. Kérdem én, miért költözzek el kb. 10-15 évre, ha utána úgyis az enyém lesz a ház? Az eddigi barátnőim nem húzták a szájukat amiatt, hogy a fater alattunk lakik, sőt sokuk még tiszteletreméltónak is tartotta, hogy otthon maradok és ápolom őt. A műhelyem a garázsban van kialakítva, vagyis a munkahelyem is odaköt, szóval amellett, hogy közelebb vagyok apámhoz és ha netán baj lenne azonnal tudok segíteni neki, a munkahelyem 30 lépésre van a szobám ajtajától.
Kérdem én, miért kéne nekem elköltöznöm? Hogy nyomorogjunk egy albérletben, ami megeszi a fizetésunk nagy részét, plusz béreljek is egy garázst egy idegen környéken, ahol a több milliót érő szerszámaimat és műszereimet tároljam? Kösz nem....
Nem szégyen a szülőkkel lakni, a szülőkön élősködni a szégyenletes dolog. Nem egy barátom lakik még a szüleinél úgy, hogy a bevételének egy részét nekik adja, ergo társbérlőként él ott, ezen pedig semmi szégyellni való nincs, a ciki az, amikor egész nap döglesz és anyád kiszolgál, mint egy basát. Csak röhögni tudok azokon, akik egy dohos lyukban laknak, amire elmegy a fizetésük fele pusztán csak azért, hogy elmondhassák, hogy ők bizony a saját lábukon állnak. Eddig egyetlen barátnőm kifogásolta csak, hogy apámmal élek, a többiek nem húzták a szájukat miatta. Van bőven helyünk, az udvaron elfér az autóm és van hely a kutyáknak is és ha esetleg lesznek gyerekeink, akkor nekik is lesz hely, ahol tombolhatnak, még akkor is, ha a nagyapjuk velünk marad, mert az hétszentség, hogy nem dugom gondozóba az öreget, mint egy megunt kutyát.
Ezt a "mama hotel" ostobaságot meg hagyjuk, a legtöbb ember nem azért nem költözik el otthonról, mert nem akar felnőni és élvezi az all inclusive ellátást, hanem azért, mert a legtöbbjük nem engedheti meg magának, hogy nemhogy saját házat vegyen, de még azt se, hogy egy komplett lakást kibéreljen, így inkább a húszas éveik közepéig vagy végéig otthon maradnak és gyűjtögetnek, hogy legyen némi kezdőtőkéjük ha netán külön akarnak költözni. Rettentően aljas és szánalmas dolognak tartom azt, hogy férfiakat sz*rrá aláznak azért, mert a szüleiknél laknak, pusztán azért, mert nem tehetik meg, hogy elköltözzenek, Magyarországon jelenleg a fiatalok 90 százaléka nem teheti meg, hogy saját keresetből fenntartson egy lakást plusz saját magát, egy gyerekről nem is beszélve.
Aki meg jon a megfelelesi kenyszer baromsaggal, az egy kib.... nagy hulyeseg. Ugyanis ha van valaki, aki szeret, az ugy fog szeretni ahogy vagy es nem lesz benned semmilyen kenyszer, se szorongas. En is ezzel magyaraztam hogy nekem erre nincs szuksegem, blabla de igazabol mindvegig csak onmagamat amitottam. Ti is ezt teszitek. Konnyebb erre fogni azt, higy lusta, eletkeptelen tohonya dogok vagytok, mint szembenezni onmagatokkal.
Kerdezo, szivbol kivanom hogy kimelj meg mindenkit magatol. A notarsaim neveben kerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!