Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobb szingliként szülőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb szingliként szülőkkel lakni saját házban mint barátnővel albérletben?

Figyelt kérdés

Én 33 éves úgy látom hogy jobb. Éltem így is éltem úgy is.

Most hogy szülőkkel élek nem szól bele senki az életembe jobban kijövök az anyagilag tök sokat félre tudok tenni. Nincs megfelelési kényszer a nő felé. Barátaimban megtalálom a társas kapcsolatot szexpartnereim rendszeresen vannak stb.

Mikor együtt éltem nővel alig tudtunk kijönni. Minden hülyeségre elment a pénzem. A nő állandóan idegesített mindenért sok vita volt. Sokkal nehezebb így élni....

2016. okt. 20. 16:12
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

Nem gyoztel meg.

21es sem.

2016. okt. 20. 17:47
 32/61 anonim ***** válasza:
95%
Én csak azt nem értem, minek írod ki a kérdésedet, ha tudod, hogy igazad van? :D Mert egy valamiben igazad van: úgy éled az életed, ahogy neked jól esik. Azzal a feltétellel, hogy ezzel senkinek nem ártasz, nem vagy a terhére stb. Ha a szüleidnek tök oké, hogy velük laksz, neked meg így a legjobb, akkor nincs kérdés, lakj velük. Egy valamivel viszont nem tudom, hogy mennyire számoltál. A szüleid nem élnek örökké, és hiába tudod eltartani magad anyagilag, a végén egyedül leszel, ami lehet, hogy lelkileg lesz megterhelő. De tegyük fel, hogy igazi magányos farkas vagy, és imádsz évtizedeken keresztül egy üres lakásba hazamenni minden nap. Mi lesz, ha már te is annyira megöregedsz, hogy gondozásra szorulsz? Sehol egy szerető feleség, sehol egy gyerek, aki segítsen. Mert arra tényleg nagyon kicsi az esély, hogy 15-20 év múlva normális társat találj magadnak. (Hacsak nem vagy dúsgazdag, és felfogadsz magad mellé egy csinos, fiatal aranyásót, bár én ezt egyáltalán nem nevezném normális kapcsolatnak.) Szóval az én válaszom az, hogy nem jobb a végtelenségig szingliként a szülőkkel élni, de ha te ezt az életmódot választod, senkinek nincs joga elítélni érte.
2016. okt. 20. 17:52
 33/61 anonim ***** válasza:
Albérlet barátnővel.
2016. okt. 20. 18:17
 34/61 anonim ***** válasza:
91%
Mégis mire lennénk irigyek? Jesszus..
2016. okt. 20. 18:54
 35/61 anonim ***** válasza:
3%
A nők miatt alakult ez ki. Nincs mit szépíteni, amióta túl sokra tartják magukat meg a pinájukat...
2016. okt. 20. 19:05
 36/61 anonim ***** válasza:

Mi 4-en élünk egy 70 m2-es lakásban, szóval annyira nem jó.

Meg vágyom nagyon egy kapcsolatra. Rövid távon lehet, hogy kényelmes, de engem már 23 évesen is aggaszt, hogy így kell élnem.

2016. okt. 20. 19:05
 37/61 anonim ***** válasza:
8%

Elolvastam a kommenteket.

A média ismét tökéletesen megtette a hatását: isteníti az egyedül élést, isteníti a párkapcsolatokat, és meg sem említi szinte azt, hogy hányan (istenem, de hányan!) férfiak és nők (köztük én is) a szüleikkel élnek.

Egyke vagyok. Kétszintes a ház. Jól kijövök velük. Így félre is tudok tenni. Persze éltem én is egyedül 5 évig, isteni volt! CSak BAROMI sokba került. Akkor a harmincas éveim elején voltam. Ma már 38 vagyok.

Nekem fontosabb, hogy a jövőmre félre tudjak tenni, mint az, hogy elverjem egyedül albiban.

Ja és a lényeg: nem vagyok alkalmas se párkapcsolatra se gyereknevelésre (egyszerűen nem vágyom rá, nem érzek semmit, ha egy csecsemőt pl.a karjaimba veszek, próbáltam, na, nem tehetek róla, 14 éves korom óta párkapcsolatban éltem 18 éves koromig - együtt járás, aztán 19 től 28 ig, utána sok rövid kapcsolatom volt, de így SOKKAL jobban érzem magam, mint fiatalabb koromban, amikor nem tudtam a munkámra koncentrálni az érzelmi sokkok (veszekedés,problémák) miatt.

Lehet ítélkezni... de mivel nekem alig jön be itt az országban valaki (voltam más országokban, ott más lenne a helyzet, de nem mennék ki, nem ér annyit a pasizás, csak ha ötösöm lenne a lottón - persze akkor is min. a felét befektetném ingatlanba)

38 NŐ

2016. okt. 20. 19:55
 38/61 anonim ***** válasza:
87%
Off utolso: "a jovomre felre tudjak tenni" a leirtak alapjan akkor most tulajdonkeppen mit takar nalad? A jovod most tortenik.
2016. okt. 20. 20:06
 39/61 anonim ***** válasza:
27%
Utolsó: Logikai hiba, a jövő nem most van, a jelen van most, a jövő az az ami majd lesz.
2016. okt. 20. 20:22
 40/61 anonim ***** válasza:
74%

#37: Mi az, hogy senki nem jön be ebben az országban?

Átlagosan nézve ugyanolyan emberek élnek külföldön is, mint itt, az anyagi helyzetet leszámítva.

Biztosan bejönne valaki, csak még nem találtad meg az igazit. Ez az egész úgy hangzik, mintha feladtad volna a társkeresést, és csak elhiteted magaddal, hogy jobb. Ugyanez a kérdezőre is igaz.

2016. okt. 20. 20:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!