Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi komplexusos srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi komplexusos srác?

Figyelt kérdés

Volt már velem olyan többször is, hogy tudtam, hogy tetszem egy srácnak, aztán mikor meglátott egy másik pasival, aki volt vagy 190 centi, és még jóképű is, utána egyből visszavonulót fújt...

És ez a meglátott nem csókot jelent, hanem csak egy sima beszélgetést.

Mi az oka ennek a jelenségnek? Hozzám átlagos srácok nem nagyon mernek odajönni, akik odajönnek, azok meg sokan csak szexelni akarnak.

2016. okt. 12. 17:06
 1/7 anonim ***** válasza:
51%

Ez nem komplexus. Ezt úgy hívják: dominancia.

Ha nem tud uralni, nem kellesz neki.

Kis hazánkban rengeteg olyan nő van, aki szinte apácának vonul vissza, ha pasija lesz + még pincsikutya mentalitást is felveszi.

Ez a pasi (az első, akiről írtál), mindezt nagyon jól tudja, és vár a következő nőre. Lehet, h nem lesz olyan érdekes, mint te vagy, de legalább tudja uralni.

Kezdeményezz Te! (én régen szoktam - amikor még voltak pasik, akik bejöttek nekem) Ha valóban "csak" szégyenlős, és tetszel neki, akkor ő ezt a kezdeményezést minimum kettő feléd irányuló proaktív lépéssel fogja viszonozni. ;)

2016. okt. 12. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát én jól nézek ki, de én sem megyek oda lányokhoz, akivel már beszélgetnek ismerkedés céljából.

Ha egyedül van a lány sem megyek oda hozzá.

Max más célból közelítek mindig az emberekhez.

De lehet, hogy velem is valami baj van. Én nem tudom.

2016. okt. 12. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Hat ez baromsag hogy a pasiknak nem kell olyan no akit nem tudnak uralni :D Egyik kapcsolatomban sem volt soha a ferfi az uralkodo fel es megis kellettem nekik, a jelenlegiben sincsen semmifele dominancia uralkodas a ferfi reszerol.
2016. okt. 12. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Itt jelen helyzetben semmilyen komplexusról nem beszélünk. Inkább az van, hogy ismerkedtek, tök jól megvagytok, aztán meglát mással flörtölni. És innentől mehetsz a búcs.pcsába.... Csupán ennyi van.
2016. okt. 12. 17:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Az, hogy beszélgetek egy pasival, még nem jelenti azt, hogy flörtölök is.
2016. okt. 12. 17:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha kérdezel, legyél konkrét.

"Volt már velem olyan többször is,"

Pontosan hányszor? Kétszer? Ötször? Tízszer? Ötvenszer?

Enélkül megint ott tartunk, hogy valaki egy-két valós vagy kitalált eset alapján próbál meg általános következtetéseket levonni.

2016. okt. 12. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez azért már tényleg komplexus, ha arra féltékeny a pasi, hogy a barátnője más férfiakkal is beszélget.

Amennyiben tényleg csak beszélgetésről van szó és nem flörtről...

2016. okt. 12. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!