Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jön zavarba és kukul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön zavarba és kukul meg mellettem minden srác?

Figyelt kérdés

Külsőre nagyon szép és csinos lánynak tartanak, meg mondták már sokan, hogy nagyon értelmes nő vagyok, de ez önmagában még nem kéne, hogy ezt eredményezze.

Nem nagyon mernek odajönni hozzám a pasik, csak bámulnak, ha pedig mégis odajön beszélgetni valaki mondjuk egyetemen, vagy randizok valakivel, akkor mindig ez van, hogy látom rajtuk, hogy zavarban vannak, és alig mernek megszólalni, inkább hagyják, hogy én beszéljek. Pedig nem harapok. :) Nagyon kedves és barátságos vagyok mindenkivel, szóval nem értem.

20N

2016. okt. 11. 13:18
 1/7 Nememem válasza:
Küldj képet, hátha tudok válaszolni erre. 20 és lány
2016. okt. 11. 13:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem mernek önmagyuk lenni, mert úgy hiszik, egy szép nőnek olyan elvárásai vannak, hogy apróságok miatt is mehetnek a levesbe...

Ezért feszengenek, nem tudják, mit mondjanak, sőt, van, akinek túlzott megfelelési kényszere is van.

2016. okt. 11. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem pont jó példa amit írok, de nagyjából valami ilyesmi. Hétköznapokban a saját egyszerű autódat tök nyugodtan lazán elvezetgeted. És képzeld el, hogy vezethetsz egy 100 milliósat, ami nem a tiéd. Azt sem tudod mihez nyúlj, nehogy valami gond legyen. Valami ilyesmi egy egyszerű srácnak egy nagyon szép nővel ismerkedni kettesben.
2016. okt. 11. 14:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Eleve esélytelennek tartják ,hogy független vagy. Ha meg mégis kiderül,akkor esélytelennek tartják ,hogy pont velük akarnál bármit is. Hiszen ezer náluk jobb pali akad. Ezért nem tudnak mit kezdeni a helyzettel,leblokkolnak,és ha nem mondanak semmit akkor nem szúrhatnak el semmit elv alapján várják mi lesz. Ha tetszik neked az adott pasi,akkor nyugodtan mond meg neki,ne senki által nem értelmezhető "jeleket" küldj neki.
2016. okt. 11. 15:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem általános iskolában szó szerint leneztek a szép lányok sőt sokszor meg alázták az osztály előtt. Nem tamadasbol de nekem megvan a véleményem a szép lányokról az utcán metrón bárhol olyan utálattal és megvetéssel néznek rám hogy mit kepzelek hogy élek ezért nem hogy hozzá szólni rájuk nézni se merek
2016. okt. 11. 18:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát én sosem voltam beképzelt.
2016. okt. 11. 18:31
 7/7 anonim ***** válasza:
basszus, engem már a kérdéseddel zavarba hoztál, mesélj inkább magadról
2016. okt. 11. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!