Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jön zavarba mellettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön zavarba mellettem minden srác?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem. Amikor randiztam olyanokkal, akik nagyon magabiztosak, határozottak voltak, még ők is volt többször is, hogy elpirultak, vagy hülyeségeket beszéltek. A félénk srácokkal pedig még randiig se jutok el, mert alig van, aki egyáltalán elmer hívni, és a randi alatt is nagyon izgulnak.

Pedig visszafogott lány vagyok. Szeretek elegánsan öltözködni, de nem ribisen, kicsit félénk is vagyok, és nem vagyok bunkó sem, mindenkivel nagyon kedves szoktam lenni, nem teszek fel kínos kérdéseket sem, stb. Bár mondtak már nekem olyat, hogy nagyon erős a kisugárzásom, ami megőrjíti a pasikat, meg sokan úgy gondolják, hogy vad lány lehetek, csak jól takarom (ami igaz egyébként bizonyos helyzetekben), de ettől még nem kellene félni tőlem...

Ti mit gondoltok?

21N

2016. júl. 11. 15:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
képet!
2016. júl. 11. 15:06
 2/18 anonim ***** válasza:
Hogy nem a megfelelő pasasokkal hozott össze a sors. Ennyi.
2016. júl. 11. 15:07
 3/18 anonim ***** válasza:
Néma gyereknek anyja sem érti szavát. Nyilván nem fogják kitalálni hogy mi jár a buksidba. Az ilyen jól kinéző nőkről meg elterjedt az a sztereotípia hogy nincs szüksége semmire, biztos eltartják minden rendbe van megy az élet.. csak ezért nem mernek elhívni, vagy csupán azért mert eleget csalódtak már és nem akarnak még egy ilyen kellemetlen lerázós helyzetet
2016. júl. 11. 15:12
 4/18 A kérdező kommentje:
Képről nem jön át a kisugárzás.
2016. júl. 11. 15:12
 5/18 anonim ***** válasza:
Most tulajdonképpen mi a kérdésed? :D Vagy csak fényezni akartad magad?Mert igazából magadnak megválaszoltad az egészet.Legalábbis ez az a része,amit te gondolsz magadról.Mi nem tudhatjuk,hogy tényleg így van e.
2016. júl. 11. 15:21
 6/18 anonim ***** válasza:

>meg sokan úgy gondolják, hogy vad lány lehetek

Lehet, hogy ennyi. Könnyen lehet, hogy elsőre sokkal határozottabbnak és egósabbnak tűnsz, mint ami valójában vagy. De sok embernek az is elég, ha szókimondó és őszinte vagy.

2016. júl. 11. 15:22
 7/18 anonim ***** válasza:
szerintem én is zavarba jönnék melletted, mert nem hiszem hogy el tudnád fogadni azt, hogy magas és vékony vagyok. 194/78 :/
2016. júl. 11. 15:39
 8/18 A kérdező kommentje:

Miért lenne ez önfényezés? Ezerszer jobb csajok vannak nálam, legalábbis külsőre, szóval tényleg nem értem.

Utolsó, pont a magas, vékony srácok jönnek be leginkább:D

2016. júl. 11. 15:41
 9/18 anonim ***** válasza:
Tegyük fel elhívna randira, mi lenne az első reakciód ? Ááá most nem jó nem érek rá, majd jövőhéten.. akkor visszatérve, ugyanez lesz a reakció. Vagy csupán nem válaszolsz erre. Másik dolog meg, hogy ismerjen meg, ha alig kommunikálsz, vagy nem árulsz el magadról sok mindent, így hogy várod el hogy elhívjon bárki is randira ? itt bukik a dolog, még mielött vádaskodnál h miét nem mernek a férfiak . Én nemrég jelekbe 2x is sugároztam egy lánynak akivel amúgy egész jól elvagyunk, hogy szívesen találkoznék vele, elhívnám valahova beszélgetni ismerkedni. Mi volt a reakció ? Mintha észre se vette volna,semmit nem válaszolt rá, ment minden úgy ahogy eddig, ezek után én is elgondolkodom..
2016. júl. 11. 15:52
 10/18 anonim ***** válasza:
EZÉRT: [link]
2016. júl. 11. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!