Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön zavarba mellettem minden srác?
Egyszerűen nem értem. Amikor randiztam olyanokkal, akik nagyon magabiztosak, határozottak voltak, még ők is volt többször is, hogy elpirultak, vagy hülyeségeket beszéltek. A félénk srácokkal pedig még randiig se jutok el, mert alig van, aki egyáltalán elmer hívni, és a randi alatt is nagyon izgulnak.
Pedig visszafogott lány vagyok. Szeretek elegánsan öltözködni, de nem ribisen, kicsit félénk is vagyok, és nem vagyok bunkó sem, mindenkivel nagyon kedves szoktam lenni, nem teszek fel kínos kérdéseket sem, stb. Bár mondtak már nekem olyat, hogy nagyon erős a kisugárzásom, ami megőrjíti a pasikat, meg sokan úgy gondolják, hogy vad lány lehetek, csak jól takarom (ami igaz egyébként bizonyos helyzetekben), de ettől még nem kellene félni tőlem...
Ti mit gondoltok?
21N
Ha elhív valaki randira, nyilvánvalóan nem ugrom azonnal, mivel van életem, vannak programjaim, sokat utazom is, ezért nem érek rá mindig.
Másrészt én is szoktam érdeklődni a másik iránt, sokat kérdezgetem.
Hermione szerzett egy szemüveget(?)
Eljössz velem randizni?
Egy félénk srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!