Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác ragaszkodik hozzám, az mit jelent?

Figyelt kérdés

Tetszem ugyan neki, de azt mondta, hogy nem akar semmit. Igen, valószínűleg szívesen lefeküdne velem, de nem ilyen témákról beszélgetünk, hanem róla. Mert sok problémája van, és nagyon őszinte velem, elég sokat mesélt már az érzéseiről. (Nem, ez nem csajozási trükk, mert nem szorul rá ilyenekre, kb. minden csajnak bejön.) És 1-2 naponta beszélünk már nyár óta.

Csak nekem furcsa ez a helyzet?

Én egyébként nem akarok járni vele, mert a személyiségével vannak gondjaim.

21L, 25F

2016. szept. 30. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Édi vagy... :) Eléggé lejön, hogy tetszik neked a srác (annak ellenére, hogy a személyiségével vannak gondjaid). Szerintem nem kell mindig mindent beskatulyázni, megnevezni, értelmet keresni benne... stb. Sokat beszélget veled, mert szeret veled beszélgetni, meg nyilván te is vele. Egyelőre ennyi - és lehet, h marad is ennyi, majd meglátjátok. Ne agyald túl, ha jól érzed magad vele, akkor csak élvezd a társaságát és kész. ;)
2016. szept. 30. 22:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Tetszik, de csak külsőre. :D
2016. szept. 30. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ő sem akar járni veled, szóval ebből akár egy kölcsönösen előnyös haveri kapcsolat is lehet. Durván leegyszerűsítve a lelki szemetesládája vagy.
2016. szept. 30. 22:15
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
#2 Pffff jellemző....
2016. szept. 30. 22:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem én erőltetem, hogy beszélgessünk.
2016. szept. 30. 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kedvel téged, az is lehet, hogy érez irántad valamit, csak nem mutatja ki. Vannak olyan pasik ,akik nagyon keménynek, kőszívűnek próbálják mutatni maguk, de legbelül érzékeny kisfiúk.
2016. szept. 30. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!