Miért van az, hogy van egy srác, aki nagyon tetszik, és nagyban ragaszkodik, meg minden és nem jut eszembe mit mondjak?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel a napokban békültünk ki, és nagyon tetszik nekem.(persze lány vagyok.) És nagyon szomorú voltam, mert hozzászoktam, h az összeveszés előtt minden nap beszéltünk volt amikor fél napot(internet, amugy osztálytársam és edzőtársam egyben, csak velem van a legjobban el az összes lány közül, de nem járunk, legalább is szerinte) és nem rég békültünk ki és most is beszélek vele, de nem tudom, hogy mit mondjak.:( ilyenkor van az, hogy belül annyi minden gondolat kavarog, de 1 szót sem tudok kimondani.:'( nem akarom, hogy megunjon. mégis mit tegyek? adjatok ötletet, tanácsot, légyszíves.!!2012. márc. 7. 17:10
1/2 A kérdező kommentje:
főleg azt nem szeretném, hogy megutáljon szótlanságom miatt.:''(
2012. márc. 7. 17:12
2/2 anonim válasza:
Néha az is tök jó tud lenni, ha azt mondod ki, ami először az eszedbe jut (nem mindig!!!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!