21 éves srác vagyok és van egy csodálatos 17 éves barátnöm aki még szüz és nem tudom de már 2 honapja együtt vagyunk, hogy miért nem sexelünk még!? Azt álitja hogy nem fél nem is ragaszkodik a szüzeséghez.
Talán azért, mert ennyire sürgeted... 2 hónapja vagytok együtt, de neked már azon jár az eszed, hogy hogyan vedd el a szüzességét... Megértem, hogy még nem akar lefeküdni veled. Én fél éve vagyok a párommal, és most már tudom, hogy neki akarom adni. :)
22/L
ha kell a csaj akkor tedd a magadévá:D
na jó vicceltem...ha ugy gondolod h ő is akarja és nem lesz bejőle baj akk lehet róla szó...
en egy ev utan... es meg akkor sem ereztem kesonek azt hogy szorosabbra fuzzuk a kapcsoaltunkat...
az a "mar ket honap" szerintem MEG csak ket honap. varjatok meg...
Már 2 hónap... Az már komoly idő! :-P
aellen fog állni, és annál inkább azt fogja érezt, hogy csak "azt" akarod tőle. Azt kellene inkább elérned, hogy már a falat kapatja a vágytól, és mindennél jobban akarjon Ő MAGA lefeküdni veled. Sürgetéssel ez nem fog menni, nem a vágyat fogod növelni benne, hanem a kényszert. Sok petting, sok csókolózás, sok összebújás, beszélgetés, és rengeteg IDŐ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!