Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vezessem rá, akit megismerek, hogy nekem az nem udvarlás, hogy feljár hozzám henyélni?

Figyelt kérdés

Nem először futok olyan kapcsolatba, ha jó lszituált a srác, ha nem, de kisujjukat nem mozdítják értem, csak szövegelés van. Ha ki is alakul valami kezdeti érzelemféleség, vonzalom a találkozások miatt(mert ismerős, kolléga, stb)mindig az a vége, hogy fel akarnak jönni, vagy csak "azért", amire nem vagyok nyitott, vagy csak úgy beszélgetni stb. Ammit szívesen is veszek valahol, nem vagyok egy antiszoc. ember, de a nem tudom hanyadik alkalommal már kezdem magam kihasználtnak érezni, mégha szex nem is volt.

pl a mostani kapcsolatom:

a srác látja, hogy szerencsétlenkedek ezel azzal megszerelni itthon, eszébe nem jutna segíteni, ha megkérem sértődést csinál belőle, úgy áll a dolgokhoz jól jönne biztos nekem egy ingyen szerelő.

magyaráztam, hogy mert otthon pl nem csinálsz meg semmit otthon? ez ugyanaz, ha van társa az embernek, pláne ha össze akarnak költözni..

de hamár csak azt nézzük, hogy vendégségbe jön hozzám, nem csak itt kellene ennie, nem illene hoznia is valamit akkor? legalább virágot, vagy bánom is én.

soha meg nem hív semmire, de én viszont főzöm neki a kávét, teát, megkínálom mindennel.

2016. okt. 11. 21:13
1 2
 11/13 Fish1 ***** válasza:

A helyedben én is úgy csinálnám a dolgot, hogy ne mindig az legyen a program, hogy feljön. Menjetek el erre, arra, találjon ki valamit ő is.

Ha totál elzárkózik ez elől és teljesen más az elképzelésetek, akkor ebből nem lesz kapcsolat, legalábbis hosszú távon nem.

2016. okt. 12. 01:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell megkérni, ha neked erre igényed van, és ő nem adja meg, akkor nem vagytok egymáshoz valók.

Másrészt viszont, bár alap, hogy próbálok segíteni, de hiába látom, hogy csöpög a csap, nem fogok a legközelebbi alkalommal szó nélkül vinni egy csaptelepet, majd ki is cserélni.

Persze pici dolgot megcsinálok.

A hereberézés viszont fura, nem lenne pofàm folyton a másik kajáját enni, minimum én is visszahívom egy vacsira, és az üveg bort alap, hogy viszem, amikor megyek.

2016. okt. 12. 08:14
 13/13 anonim ***** válasza:
#1-es vagyok. Amint azt írtam, ha egyoldalúvá vállik nem erőlködnék. Szerintem te se tedd.
2016. okt. 12. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!