Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vezessem rá, akit megismerek, hogy nekem az nem udvarlás, hogy feljár hozzám henyélni?

Figyelt kérdés

Nem először futok olyan kapcsolatba, ha jó lszituált a srác, ha nem, de kisujjukat nem mozdítják értem, csak szövegelés van. Ha ki is alakul valami kezdeti érzelemféleség, vonzalom a találkozások miatt(mert ismerős, kolléga, stb)mindig az a vége, hogy fel akarnak jönni, vagy csak "azért", amire nem vagyok nyitott, vagy csak úgy beszélgetni stb. Ammit szívesen is veszek valahol, nem vagyok egy antiszoc. ember, de a nem tudom hanyadik alkalommal már kezdem magam kihasználtnak érezni, mégha szex nem is volt.

pl a mostani kapcsolatom:

a srác látja, hogy szerencsétlenkedek ezel azzal megszerelni itthon, eszébe nem jutna segíteni, ha megkérem sértődést csinál belőle, úgy áll a dolgokhoz jól jönne biztos nekem egy ingyen szerelő.

magyaráztam, hogy mert otthon pl nem csinálsz meg semmit otthon? ez ugyanaz, ha van társa az embernek, pláne ha össze akarnak költözni..

de hamár csak azt nézzük, hogy vendégségbe jön hozzám, nem csak itt kellene ennie, nem illene hoznia is valamit akkor? legalább virágot, vagy bánom is én.

soha meg nem hív semmire, de én viszont főzöm neki a kávét, teát, megkínálom mindennel.

2016. okt. 11. 21:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
Nem hinném, hogy azért jár fel, hogy etesd, itasd. Amúgy az "otthon nem csinálod meg"-re azért megkérdezném, hogy itthon vagyok-e. Ha még csak ismerkedés szintjén vagytok, és még semmi sem volt, akkor szerintem ne nagyon csodálkozz. Ha valakit megvendégelek, akkor megvendégelem ennyi. Max ha ez egyoldalú akkor nem kinlódok én sem.
2016. okt. 11. 21:28
 2/13 anonim ***** válasza:

#1 Én azért elképednék egy ilyen srácon... Az én barátomat kérni se kellett volna, ha látja, hogy valamivel bénázok, akkor önként segít, az ismeretségünk legelső napjától kezdve.

Meg, ha netán magától nem is olyan segítőkész, de ismerkedés alatt az ember nem árt, ha imponálni próbál a másiknak, meghódítani, nem tudom, ki akarná folytatni az ismerkedést egy ilyen beszólás után, hogy "talán otthon vagyok szerinted?", mert én itt mutatnám meg neki az ajtót, az biztos. :D

2016. okt. 11. 21:44
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

Komolyan, hol tudtok ilyen pasikat kifogni...

Az mondjuk a másik, hogy mikor az exemnél megszereltem a vízcsapot, akkor utána ő volt felháborodva, hogy ő is meg tudta volna csinálni. Szóval így legyél okos nőknél :)

2016. okt. 11. 22:09
 4/13 A kérdező kommentje:
mindenesetre én kezdem magam egy vendéglátó fogadó átjáróháznak érezni, mindenféle viszonzás nélkül, mint aki kiszolgáltatja magát.
2016. okt. 11. 22:10
 5/13 A kérdező kommentje:
*a srác olyan, mint aki kiszolgáltatja magát
2016. okt. 11. 22:11
 6/13 anonim ***** válasza:

Te most akkor jársz ezekkel a pasikkal, vagy csak feljárogatnak kávézni?

Mert úgy vettem ki, ottalvás nincs.

2016. okt. 11. 22:13
 7/13 A kérdező kommentje:

jelenről írtam most.

van egy srác, akivel alakulgat valami és eddig ez lett belőle és kb ne is várjak semmit tőle, kezdem úgy érezni. vagy úgy lassan, mintha felcserélődtek volna a szerepek, vagy egy kicsit megalázóan, vagy nem is tudom.

2016. okt. 11. 22:28
 8/13 anonim ***** válasza:

Simán csak rossz pasikba botlasz.

Azért ha feljár ebédelni, legalább hozzon egy üveg üdítőt, úgy illik. Én egy kapcsolat elején durvának találom, hogy ott eszik, ott alszik, ott szexel, aztán cserébe meg semmi. Ne hagyd, hogy kihasználjanak.

2016. okt. 11. 22:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor ne hagyd, hogy felmenjen hozzád. Randizzatok. Mozi , vacsi, stb.
2016. okt. 11. 22:47
 10/13 A kérdező kommentje:

a randira jóformán én hívnám meg magam, mivel felesben vállalja csak az ilyesmiket, mint kávé, mozi,..

nem hagyom hogy kihasználjanak, újabban elutasítom.

de hogyan lesz ebből valódi kapcsolat, el nem tudom képzelni

2016. okt. 11. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!