Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak azok sírnak amiatt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azok sírnak amiatt, hogy a mai nők igényei milyen magasak, akik képtelenek eleget tenni azoknak?

Figyelt kérdés
Nyilván van okuk arra, hogy nagy elvárásaik és igényeik legyenek. Az ok pedig az, hogy van olyan férfi aki meg tudja és meg is adja nekik. Ha te nem tartozol a "győztes" férfiak közé, akkor már egyből a nőket kell szidni? Te is a szebb nőt választanád a trampli helyett, te is szívesebben iszol Coca-Colát mint Coop-osat, majd akkor fognak leadni a nők az igényeikből, ha nem lesz olyan férfi aki meg tudja adni azokat, de amíg van, addig nincs miről beszélni. Márpedig a mai világban mindenki a fiatal és csinos nőkre hajt, minden korosztály, van bőven választékuk férfiakból.
2016. okt. 9. 22:02
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

"A statisztika szerinti átlagba azért beleveszik a kiugróan magas vezetői béreket is"

igen, ezért kell a mediánt nézni

2016. okt. 11. 11:04
 32/32 anonim ***** válasza:
Hát, most nincs kedvem felmérésekről társalogni, meg a kérdéstől is nagyon eltértünk, nem tudom, a medián mennyire reális a többihez képest. :-) Engem nem szoktak megkérdezni, de dolgoztam már jónéhány cégnél, köz- és versenyszférában egyaránt, láttam a saját bérpapírokat, beszélgettem kollégákkal, más részlegekről is, vannak ismerőseim, rokonaim, akikkel esetleg ezekről a dolgokról is szó esik. Szóval én ezekből vonom le a következtetéseimet.
2016. okt. 11. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!