Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak azok sírnak amiatt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azok sírnak amiatt, hogy a mai nők igényei milyen magasak, akik képtelenek eleget tenni azoknak?

Figyelt kérdés
Nyilván van okuk arra, hogy nagy elvárásaik és igényeik legyenek. Az ok pedig az, hogy van olyan férfi aki meg tudja és meg is adja nekik. Ha te nem tartozol a "győztes" férfiak közé, akkor már egyből a nőket kell szidni? Te is a szebb nőt választanád a trampli helyett, te is szívesebben iszol Coca-Colát mint Coop-osat, majd akkor fognak leadni a nők az igényeikből, ha nem lesz olyan férfi aki meg tudja adni azokat, de amíg van, addig nincs miről beszélni. Márpedig a mai világban mindenki a fiatal és csinos nőkre hajt, minden korosztály, van bőven választékuk férfiakból.
2016. okt. 9. 22:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ha nem látsz ilyeneket, akkor valami elit negyedben élhetsz, és nem a hétköznapi emberek között. Ha pedig nem így van, akkor marad a régi jól bevált mondás, csak azt veszed észre, amit észre akarsz venni...
2016. okt. 10. 19:28
 22/32 anonim ***** válasza:
45%
#21 Csak szólok, hogy az átlagos férfi nem csúnya, és aki havi 200-at keres, az Magyarországon nem számít csórónak.
2016. okt. 10. 20:20
 23/32 anonim ***** válasza:

"majd akkor fognak leadni a nők az igényeikből, ha nem lesz olyan férfi aki meg tudja adni azokat, de amíg van, addig nincs miről beszélni."

Nno, látod... ez az, ami bizonyítja, hogy nem vagy valami régi Gyéká-olvasó.

Mert hát ha annyi ezresem lenne, ahányszor itt a macákok arról győzködik a kérdezőket (ti.:egymást), hogy "ne alkudjon akkor se, ha egyedül marad", vagy épp sajátjukként vallják eme életstratégiát, háááát... nem lennék szegény ember!

(És akkor sem szegényednék vissza, ha minden egyes "nekemezbejött"-ért levonnának tőlem egy ÖTezrest.)

Persze praktikusan nézve ezek a lányok/nők csak a saját nyomorúságukat reprodukálják a "jótanácsaikkal", de hát ez már legyen a rájuk hallgató kérdezők baja.

Egyébként, hogy a kérdésedre is válaszoljak: igen. Mert hát ki a rosseb nyígna az iphone X árán, ha húsz forintért adnák? Bemenne, azt' megvenne "csikkzsebből" négyet.

2016. okt. 10. 20:34
 24/32 anonim ***** válasza:
"#21 Csak szólok, hogy az átlagos férfi nem csúnya, és aki havi 200-at keres, az Magyarországon nem számít csórónak." - Én ezzel tisztában vagyok, nem is értem, miért az én hozzászólásomra reagáltál így.
2016. okt. 10. 20:47
 25/32 anonim ***** válasza:
#24 Azért, mert ti nők az átlagos férfiakat is csúnyának nevezitek, és arról sincs sok fogalmatok, hogy mennyi a magyar átlagfizetés.
2016. okt. 10. 20:54
 26/32 anonim ***** válasza:
Dolgozó nő vagyok, és magamat tartom el, hogyne lennék ezekkel tisztában? Ne vegyél minden nőt egy kalap alá. Az elkényeztetett, életképtelen, önállótlan cicababák, akik protekcióval jutnak munkához is, talán ilyenek, én nem tartozom közéjük.
2016. okt. 11. 10:16
 27/32 anonim ***** válasza:

"...hogyne lennék ezekkel tisztában?"

mennyi az átlag fizu? (amit a magyarok 80%-a kap?)

2016. okt. 11. 10:36
 28/32 anonim ***** válasza:
Amit a többség kap, az jóval 200 ezer nettó alatt van. Ágazatonként, cégenként van szórás, és vannak csalások, feketézések, a statisztikák nem érdekelnek, a saját tapasztalataimból indulok ki.
2016. okt. 11. 10:48
 29/32 anonim ***** válasza:

"Amit a többség kap, az jóval 200 ezer nettó alatt van."

80-120 nettó az átlag.

2016. okt. 11. 10:52
 30/32 anonim ***** válasza:

Munkakörtől és térségtől is függ, én inkább azt mondom, hogy 80-150 között. Nem lehet összehasonlítani mondjuk egy raktári betanított munkát egy ügyfélszolgálattal, de mindkét munkatípusban tömeges a foglalkoztatás.

A statisztika szerinti átlagba azért beleveszik a kiugróan magas vezetői béreket is, ezért nem reális az így megállapított összeg.

Illetve ott a közszféra, ahol a bértábla publikus.

2016. okt. 11. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!