Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak azok sírnak amiatt, hogy a mai nők igényei milyen magasak, akik képtelenek eleget tenni azoknak?
A Coop-os kóla van olyan mint a Coca-Cola.
A pináján kivűl mit tud adni?Lehet szép ha nincs esze vagy főzni se tud...
A dugással nem tudom enyhíteni a gyomorkorgást.Nehogy én főzzek 24 órás szoli után még.Örülök hogy letehetem a seggem....
12: ideje lenne átlendülni azon a tévhiten, hogy minden helyes pasi bunkó, a csúnya fiúk kivétel nélkül értékesek.
Nyisd ki a szemed: rengeteg olyan pasinak van barátnője, aki csóró, csúnyácska, anyuval lakik, kocsija sincs, vagy mindez egyszerre.
Ők tudnak valamit nyújtani, amit ti nem, és fontos a nőknek. ;)
195 centi vagyok, minimum korrekt kinézettel, messze átlagon felüli intelligenciával és humorral - ennek megfelelően nem is teljesen sikertelen az erre vevő nőknél. Jelenleg is van barátnőm, szóval nem a "savanyú a szőlő" effektus beszél belőlem.
És mégis azt mondom, hogy a legtöbb mai 20-30 közötti "nő" egy ostoba tuk, nagyon rosszul értelmezett "öntudatossággal" (piszok agresszív módon kikérve magának, ami szerinte alanyi jogon jár, miközben zsigerből felháborodik annak a gondolatától is, hogy talán ugyanezt neki is meg kéne adni a másiknak), de ennek ellenére amikor meg számítana, akkor annyi bátorságra meg egyenességre se futja, hogy korrektül intézzék a dolgokat, ne csak sunyítsanak.
És az a röhej, hogy a többségnél nem az van, hogy értelmesen válogatnak, mert tudnak jobbat is a találni, hiszen vagy aztán csomó ideg nem találnak maguknak megfelelőt a nagy turkálásban - és akkor jön a saját maguk sikertelenségének áthárítása, hogy de ez azért van, mert minden férfi csak azt akarja, meg ők öntudatos nők -, vagy összejönnek olyanokkal, akik távolról sem a "nyeremény" kategória a saját maguk által mantrázott szempontok alapján.
És ezt nem csak olyan lányokra mondom, akik kikosaraztak, hanem nagyobb részt olyanokra, akiket én kosaraztam ki, pedig ha akartam volna, akkor jó eséllyel "megszerezhettem" volna őket.
Hát igen, pl. pont ilyesmiről írtam: - 9-es teljesen jó dolgokat írt le, teljesen normális módon. Olyan dolgokat (hogy ugyanazt az alap tiszteletet, amit ő is megad, az neki is jól esne, ha megkapná), amiknek teljesen magától értetődőnek kéne lennie.
Le is lett gyorsan pontozva, hogy mégis hogy merészeli megemlíteni, hogy férfiként jól esne neki, ha a minimális tiszteletet és korrektséget felé is megadnák.
"Csak azok sírnak amiatt, hogy a mai nők igényei milyen magasak, akik képtelenek eleget tenni azoknak?"
eszetlen kérdés ez.
"Nyisd ki a szemed: rengeteg olyan pasinak van barátnője, aki csóró, csúnyácska, anyuval lakik, kocsija sincs, vagy mindez egyszerre."
Mégis mekkorára nyissam a szememet, hogy lássak egy ilyet? Mert elvileg nyitva van, mégsem láttam még soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!