Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mai világban a 20-as férfiak legtöbbje szingli és full sikertelen a társkeresésben?
Nézzünk egy átlag 20-as férfit:
-Nincs kocsija
-Nincs rendes munkája
-Nincs lakása, a szüleivel él
-A kinézete inkább kisfiús,mint férfias
-Gondolkodását tekintve még éretlen
Na most nézzünk egy átlagos 20-as nőt:
-Szép
-Csinos
-Fiatal
Na és milyen nőre vágyik egy átlag férfi:
-Szép
-Csinos
-Fiatal
Milyen férfira vágyik egy átlag nő:
-Van rendes munkája
-Van kocsija
-Van lakása
-Férfias kinézetű
-Érett gondolkodású
Akinek nem inge, ne vegye magára, bőven van férfiból és nőből is olyan, akire ez nem igaz, de ha nagy általánosságba nézzük, akkor ez a valóság.
Kedves 73%-os, magyarázd már el, hogy ha egy a 20-as évei elején járó fiatal diplomát akar szerezni, és az értelmiséghez tartozni megfelelő fizetéssel stb. akkor hogy teremtse meg ezt az egzisztenciát? :)
A kérdésre válaszolva, én magas férfiként átlagos testalkattal,arccal de stílusosan, igényesen kinézve viszonylag lánynak bejövök, az már az én hibám, hogy nem merek kezdeményezni.. :)
hagyjuk már ezt a "30 éves fickó egzisztencival" dumát.
azt átlag magyar fizu 80-120 nettó. ebből SOHA nem lesz egzisztenciád. csak zsebpénzed.
37f
Szűz pasiból azért van annyi mert itt a szex az a nőtől függ. V is egy nő akkor csinálja amikor akarja , kivéve ha tényleg az a bottal se (lásd Susan Boyle). Ezért van az h szűz 20-as pasiból hadsereg van. Szűz nő meg kb 0.
Az iszlám országokban ez fordítva működik.
Ami a társkeresés részét illeti ezer féle oka lehet.
Külső, anyagi helyzet, személyiség, megszokta egyedül, netán önként van így....
Mint ÉN.
Ha ez vigasztal vannak nők akik a gyerek programra kattanva kb bárkivel kategória csak legyen kölök.
Engem pl kb 3 hónapja a pénztáros csaj akart felszedni , tudja fene mér. És kb ő volt az 5.-6. ilyen próbálkozó.
27 F
Volt olyan h te jóképű srác nem kell egy barátnő ?
Volt h szép vagy meg puszi. (Olyanra akit nem is ismertem. )
Lennél a barátom... ilyenek.
De nekem a jelenlegi életem tökéletes úgy ahogy van.
Persze mindenki maga dönt. Én a saját házamban teljesen jól elvagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!