Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mai világban a társkeresésben egy átlagos nő nagyon értékes, egy átlagos pasi meg teljesen értéktelen?
Ha a társkeresést nézzük mint piacot, akkor még egy semmi extrával nem rendelkező átlagos külsejű nő is iszonyúan keresett és piacképes, egy egész hadosztálynyi férfinek bejön és csapják neki a szelet 1000-rel, ugyanakkor egy átlagos pasi az meg olyannyira nem kell senkinek, hogy a legtöbben már beleőrülnek a tehetetlenségbe, fent vannak minden társkeresőn, napi 100 levelet küldenek szét, eljárnak gyúrni, megtesznek mindent, hogy jobban nézzenek ki, piacképes nehéz szakmát tanulnak, hogy majd legyen pénzük saját lakásra, autóra mégis a kutyának sem kellenek. (Mindeközben a legtöbb nő szarképzőbe jár, büfé szakokra, ahol az ég világon semmi gyakorlatban is használható dolgot nem tanulnak, csak azért, hogy még ne kelljen dolgozniuk és elmondhassák magukról, hogy ők diplomásak, persze tisztelet a kivételnek)
Miért tolódott el ennyire a világ a nők előnyére? Vagy egyáltalán, hol van a hiba a mai világ koncepciójában?
A világ olyan, amilyen. A kérdés az, hogy te megtalálod-e benne a helyedet. A társkeresőkön valóban az a helyzet, amit írtál, ezért férfiként egyáltalán nem érdemes társkeresőn ismerkedni. Felejtsd el őket. Ehelyett ki kell lépni otthonról, elmenni egy koncertre vagy bármilyen kulturális rendezvényre vagy sportolni vagy bármilyen olyan helyre menni, ahol emberekkel lehet találkozni. A közhiedelemmel ellentétben egy könyvtárban vagy parkban is lehet ismerkedni, ha normálisan viselkedsz és szimpatikus vagy a lánynak. A lényeg, hogy olyan helyre menj, amit szeretsz, ahol jól érzed magad, akkor az ismerkedés is könnyebben megy majd.
Nyilvánvalóan csökkenti az esélyeidet, ha azt gondolod, hogy a nagyszerű férfiakkal szemben a legtöbb nő értéktelen dolgokat tanul, nem akar dolgozni stb. Ha ezt elő is adod a lányoknak, akkor ne csodálkozz, hogy nem kellesz senkinek.
Egy: tudomásom szerint a legtöbb egyetemi szakon, ha nem is nagy, de mégis női többség van (műszakin kívül nem sok terület van, ahol ne így lenne), pl. a leendő orvosok legalább 60%-a nő és akkor még keveset mondtam. Tehát nem csak büfé szakokra járnak, hanem mindenhova, egészen piacképes szakokra is. Tehát nem valószínű, hogy a legtöbb átlagos pasi piacképes, nehéz szakmát tanulna.
Kettő: oké, elküldenek társkeresőn napi 100 levelet. Kinek? Miért? Válogatás nélkül? Tehát nincsenek igényeik, lyuk-lyuk? Nőként ez nagyon hízelgő, hogy mindegy nekik, csak nő legyél... A másik meg, hogy élőben már nem képesek leszólítani egy nőt.
Három: te komolyan úgy látod, hogy a legtöbb átlagos pasi gyúr? Tényleg? Maximum csak mondják, közben életükben kétszer voltak egy teremben, ami után nem láttak még változást, elkönyvelték, hogy ez nem megy, mert "genetika"... Én legalábbis többnyire nem kigyúrt fickókat, hanem ropi vagy pohos srácokat látok mindenhol, és nem kisvárosban élek.
Amúgy ha ilyen előítéletes vagy és mindent másra hárítasz, csak a másik hibája (ráadásul valótlanságokat állítasz, amiről szerintem még magad is tudod, hogy nem úgy vagy), akkor ne csodálkozz, hogy nem kellesz a nőknek.
OK, a nők kétség kívül összehasonlíthatatlanul könnyebb helyzetben vannak a társkeresést illetően, de ehhez hozzátartozik, hogy ez csak a 30 év alatti nőkre igaz. E kor felett már nagyából kiegyenlítődnek az esélyek. Persze ez nem nagyon vígasztalja a rengeteg fiatal férfit, akik a kemény verseny miatt lehetetlen helyzetben vannak.
Ettől függetlenül nem kell leszólni a nőket, ugyanis a lekeményebb egyetemi szakok is tele vannak nőkkel, pl. az orvosin.
Nem tudom... Átlagos 30 alatti nőnek tartom magam, átlagos alkattal, kinézettel. Műszaki területen végeztem, diplomás vagyok, ezen a területen is dolgozom. Van autóm, illetve lakásom hitelből:) Mégsem rajonganak körbe a férfiak...
Persze, ha csak szexről lenne szó, arra mindig lenne jelentkező, csak azt meg én nem szeretném. De a férfi kollégáim már mind házasok / jegyesek.
Valahogy nem érzem az előnyt, igaz, nem hiszek abban, hogy a nők kezdeményezzenek. Szerintem ezt meg kell hagyni a férfiaknak.
"Szerintem ezt meg kell hagyni a férfiaknak."
Hát persze, hogy meg KELL hagyni, elvégre miért is vállalnánk fel bármit, ami kellemetlen az ismerkedés során, amikor nekünk ilyen kényelmes dolgunk van. Szívjanak csak a férfiak.
Itt nem arról van szó, hogy kényelmes-e. Az a tapasztalatom, hogy ott ahol a férfi nem érzi azt a sikert, hogy ő tette meg a lépést a nő felé, ott a kapcsolat elején eldől a felállás. A nő lesz az aki rohan a pasi után és a pasi sem tekint rá nőként.
Szerintem a nő dolga, hogy bátorítsa a férfit különböző jelzésekkel. De a konkrét kezdeményezés éppúgy, mint a lánykérés a férfi dolga. Másképp nehezen elképzelhető számomra az erősebbik nem egy olyan világba, ahol éppen úgy kivesszük a részünket mindenből.
Mert hatalmas férfitöbblet van, Kérdező. Minden csaj minden ujjára akad 10-20 pasi. És mondanom se kell, valahogy sikerül mindig a leghelyesebbet v. leggazdagabbat kifognia. De milyen jó, hogy őnekik a belső értékek számítanak inkább...
"Csak tudod te attól vagy férfi, hogy ne téged kelljen meghódítani, nem neked kell udvarolnia egy lánynak."
Egyenjogúság van, a nőknek sincs megtiltva hogy kezdeményezzenek. Annak meg semmi értelme, hogy mindent a férfi csinál, a nő meg csak beleficcen a kényelembe. Akkor már inkább beszélgetek egy villanyoszloppal, az legalább nem használ ki.
"Én legalábbis többnyire nem kigyúrt fickókat, hanem ropi vagy pohos srácokat látok mindenhol, és nem kisvárosban élek."
Tehát ha testes a srác, az a baj, ha meg vékony, akkor meg az :D ezek után nemcsodálom, hogy nektek senki nem elég jó.
Arra pedig nem gondolsz esetleg, hogyha csak kigyúrt hegyomlásnyi izompacsirták szaladgálnának mindenütt, akkor meg pontosan ők nem kellenének senkinek? Tudod amiből sok van, az inflálódik. Azaz hiába gyúrná ki magát az ember a trend szerint, ugyanúgy senkinek nem kellene, hisz a helyére van másik félmilliárd gyurmagyurka. Vagyis ezzel a probléma nincs megoldva, csak tovább lett passzolva egy házzal.
Ne csodálkozzatok, ha a nők helyett inkább a sört, Tyriant vagy a focit választják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!