Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mai világban a társkeresésben egy átlagos nő nagyon értékes, egy átlagos pasi meg teljesen értéktelen?

Figyelt kérdés

Ha a társkeresést nézzük mint piacot, akkor még egy semmi extrával nem rendelkező átlagos külsejű nő is iszonyúan keresett és piacképes, egy egész hadosztálynyi férfinek bejön és csapják neki a szelet 1000-rel, ugyanakkor egy átlagos pasi az meg olyannyira nem kell senkinek, hogy a legtöbben már beleőrülnek a tehetetlenségbe, fent vannak minden társkeresőn, napi 100 levelet küldenek szét, eljárnak gyúrni, megtesznek mindent, hogy jobban nézzenek ki, piacképes nehéz szakmát tanulnak, hogy majd legyen pénzük saját lakásra, autóra mégis a kutyának sem kellenek. (Mindeközben a legtöbb nő szarképzőbe jár, büfé szakokra, ahol az ég világon semmi gyakorlatban is használható dolgot nem tanulnak, csak azért, hogy még ne kelljen dolgozniuk és elmondhassák magukról, hogy ők diplomásak, persze tisztelet a kivételnek)

Miért tolódott el ennyire a világ a nők előnyére? Vagy egyáltalán, hol van a hiba a mai világ koncepciójában?

2016. szept. 24. 15:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Tehát ha testes a srác, az a baj, ha meg vékony, akkor meg az :D ezek után nemcsodálom, hogy nektek senki nem elég jó.

Arra pedig nem gondolsz esetleg, hogyha csak kigyúrt hegyomlásnyi izompacsirták szaladgálnának mindenütt, akkor meg pontosan ők nem kellenének senkinek? Tudod amiből sok van, az inflálódik. Azaz hiába gyúrná ki magát az ember a trend szerint, ugyanúgy senkinek nem kellene, hisz a helyére van másik félmilliárd gyurmagyurka. Vagyis ezzel a probléma nincs megoldva, csak tovább lett passzolva egy házzal."

Arra reflektáltam, hogy a kérdező szerint az átlagos férfi egy kigyúrt szupermatyi, de nyugodtan legyél csak hülye, végül is viszonylag szabad országban élünk.

2016. szept. 24. 19:12
 12/17 anonim ***** válasza:

A Kérdező azt írta - egyebek között - hogy eljárnak gyúrni, nem azt hogy mindegyik átlagos férfi kigyúrt muszklimiska lenne. Vagy ha te kilépsz az utcára, csak ilyen embereket látsz?

Te is ugyanolyan jól tudod mint én, hogy igaza van a Kérdezőnek, de még saját magadnak se ismered be, nemhogy nekünk. Piros kéz.

2016. szept. 24. 19:55
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 " a legtöbben [...] eljárnak gyúrni" - Ez azt jelenti, hogy ha körbenézek, akkor több sportos pasit kéne látnom, mint ropit és puhát. Vagy legalább annyit. De ez nem így van. A sportolás meglátszik, értem?
2016. szept. 24. 20:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert mindenki bscsicskult a nők kedv éért. Régen még volt becsülete egy férfinak, ma már nem. Pontosan azért, mert mindent megtennének a nők kegyeiért. Aki pedig kapar értem, tartás nélkül, az nem ér semmit-gondolják a nők.
2016. szept. 24. 22:20
 15/17 anonim ***** válasza:

A sportolás meglátszik, értem?

Aham, persze. Meg bizony. :D

Kb. mióta járni tudok, azóta sportolok (cirka 35 év), jelenleg is versenyszerűen (igaz, amatőr szinten) játszom, heti több alkalommal. Kiba...ttul, de k...ra nem látszik rajtam semmi, sőt, egész kis ocsmány pocakom van. Na ezt add össze babám! :)

2016. szept. 25. 01:31
 16/17 anonim ***** válasza:

#15-ös, a sakkot nem kéne sportnak számítani :D

Amúgy meg önmagában a sport nem elég. Az étrend legalább ugyan olyan fontos, mint a mozgás. Just sayin'.

2016. szept. 25. 07:24
 17/17 anonim ***** válasza:

#16 -- Magas labda volt, lecsaptad. Nem sakkról volt szó, ahhoz nem vagyok elég okos. :P :D (foci, az való nekem)

Ott a pont! Sőt, a táplálkozás sokkal fontosabb. Hiába sportolok, ha mellette ülő munkát végzek és napi 10-12 órát töltök monitor előtt. + gyors kaja, cukros lötty és kész is az amorf test. :-/

2016. szept. 27. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!