Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen kevés a szingli lány vagy csak én vagyok balszerencsés?
Most lettem egyetemista az Elte jogi karán és nagyon optimista voltam, hiszen ott több a lány mint a fiú. Ismerkedek ott rendesen de eddig csak foglalt csajba futottam bele.
Eddig 30(becslésem szerint) lánnyal beszéltem és mindig amikor megvolt a facebook csere, látom a profilján, hogy már több éve van barátja...
Én is sajnos így látom, nagyon nehéz szingli lányt találni, na meg aki netán mégis szingli, azoknak egekben az elvárásaik, esetleg reménytelenül szerelmesek valakibe, ezért mindenki mást pattintanak, vagy pedig nem is hagyják, hogy megismerjék őket. A legtöbb lány pedig vagy stabil, hosszútávú kapcsolatban van, vagy pedig egyik kapcsolatból rögtön ugranak a másikba, sokszor úgy szakítva meg az egyiket, hogy már a másikba szerelmesek (pl exem is úgy szakított velem , hogy még aznap lefeküdt az új hapsijával).
Tulajdonképpen javarészt csak úgy lehet nőt szerezni, hogy elhódítod a jelenlegi párjától (ami nem lehetetlen, mert minél hosszabb egy kapcsolat, annál inkább laposabb tud már lenni, és ha jön egy új srác egy lány életébe, akkor bőven lehet esélye), vagy pedig ha éppen mákod van és szingli, rögtön le kell rá csapni, így is nagy eséllyel valaki más mellett köt ki rögtön a szakítás utánra pár nappal. (Persze akkor még jön a duma, hogy nincs túl a régin...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!