Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért szingli már több mint 6...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért szingli már több mint 6 éve az exbarátnőm mert nem talál nálam jobbat?

Figyelt kérdés
Exem 6 éve szingli. Mikor kidobott mondtam neki nálam jobbat nem fog találni. Lehet igazan van....
2016. szept. 24. 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk, mi játszódhat le nála. Lehet, hogy pechsorozata van, de lehet, hogy pihen. :)
2016. szept. 24. 12:56
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Lehet, csak rájött, hogy azért a kis kolbászért nem érdemes tartani egy egész disznót, és inkább néha belemegy egy kis alkalmi szexbe, de még egyszer nem akar pasit soha az életben.

Ha boldog lett volna veled, akkor újra akarna valakit maga mellé. Ezek szerint a háta közepére nem kíván többé senkit.

2016. szept. 24. 12:57
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Még hat év után se heverted ki?
2016. szept. 24. 12:59
 4/10 A kérdező kommentje:
3. Nem. Első barátnőmet sem hevertem ki aki 12 évvel ezelőtt volt
2016. szept. 24. 13:08
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Most az egodat akarod ezzel növelni? Talán csak antiszociális. Nekem sem azért nincs csajom, mert nem lehetne, csak nem járok el sehova ismerkedni. Azért dobott ki, mert nem voltál neki jó, de már akkor is beképzelt voltál amiért annak idején ilyet mondtál neki. :D
2016. szept. 24. 13:14
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
Nem, csak ilyen silány a felhozatal sajnos.
2016. szept. 24. 13:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy keres.....mert barátnőtől vissza hallottam hogy már eléggé kétségbeesetten keres....34 éves és már mikor velem volt állandóan gyereket akart...
2016. szept. 24. 13:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha összehoznál vele, rögtön kapnál választ a kérdésedre.
2016. szept. 24. 13:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Tanult a hibáiból pl. a Veled való kapcsolat. :) Feleslegesen nem akarja rabolni az idejét, mert tudja ketyeg rendesen. Így, ha letáboroz vki mellett, hidd el jobb lesz nálad.
2016. szept. 24. 13:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, azért. Egy nő sem hajlandó olyan férfival összejönni, aki nem néz ki legalább olyan jól, mint az exe.
2016. szept. 24. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!