Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is elvan keseredve, amiért nincs régebb óta párja? Nagyok az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Egy éve nincs senkim, lehetett volna, bevallom, de válogatós vagyok, és ez nem azt jelenti, hogy lerázok minden egyes fiút, hanem épp ellenkezőleg, beszélgetek velük és menet közben derül ki, hogy pl valaki nem tetszik, mert 8 osztálya van vagy pedig azért mert túlsúlyos stb. Nagyon zavar hogy minden egyes barátnőm boldog párkapcsolatban él évek óta, én pedig egyedül vagyok. Nem nagyképűségből, de nem hiszem, hogy csúnya vagyok, szerintem átlag, tanulok még, ezért nem meglepő szerintem, hogy intelligens pasit keresek, emelett fontosnak tartom, hogy legyen jó a humora, ne unatkozzak mellette és legyen helyes.

Néha értelmetlennek látom az életemet, sírok gyakran, amiért senkinek se kellek, zavar az is, hogy aki nekem "megfelelne" annak én nem. Érthető, hogy nem akarok minden egyes sráccal összejönni aki udvarol, de sehogy se tudom mit tegyek ellene. Járok bulizni, de sose talál meg semmi értelmes fiú, vagy túl fiatalok, vagy túl idősek, vagy perverzek... stb.

21L

2016. okt. 7. 14:43
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
utolsó, nem vagyok egyáltalán ilyen, volt olyan barátom akinek kocsija sem volt, és nagyon szerelmes voltam, ennyit erről...
2016. okt. 7. 19:52
 32/33 anonim ***** válasza:
mééég kocsija sem volt!!! :D:D:D szerinted hány 21 évesnek van kocsija? biztos azt hiszed, hogy minden másodiknak :))
2016. okt. 7. 20:40
 33/33 A kérdező kommentje:
ki mondta, hogy 21 éves volt az exem? :D
2016. okt. 8. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!