Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem leszek senkinek elég jó, nem fogok kellenni eléggé, teljesen el vagyok keseredve?
Én ismerek egy nőt, nem egy nagy gyönyörűség , viszont olyan kellemes kinézete van, 35 éves, házas is, és bazz mindig sikerül új pasikat szereznie, és jobbnál jobb pasikat akiket minden egyedülálló lány is szeretne, de ennek a nőnek meg semmi és senki nem elég jó....
A lényeg, hogy Van aki megbecsülne egy normális embert, egy normális férfit vagy normális nőt, azok nem találnak megfelelőt, akik meg szarba sem veszik a másikat vagy kihasználják azok meg mindig találnak valakitz...
Kitartas,kell!!
es ne koncentralj,gorcsolj ra,mert addig tenyleg csak gorcsoket kapsz.
Hát ez ilyen, van néhány szerencsés ember aki elsőre vagy másodikra megtalálja a hozzá illőt, akivel minden fantasztikus.
De a legtöbben szopunk ezzel.
És sajnos túlesük nagyon sok csalódáson, és szakításon, és ismerkedésen és elutasításon míg végre találunk valakit, és az sem tuti-
Szóval próbáld nem mindig beleélni magad rögtön egy kapcsolatba, csak szépen lassan, van egy csomó időd.
És egyébként valóban úgy van ahogy kettes írja....a szarrrágóknak mindig sikerül...
Szóval volt 6 barátod már vagy olyan akivel komolyan ismerkedtél. Gondolom egy párral közülük szexeltél is.
Ez azért nem rossz, remélem tudod.
Azt meg nem értem mit szeretnél. 23 évesen megtalálni életed szerelmét akivel majd együtt élitek le az életeteket? Nőj már fel. Nagyon sok mindenben sikerült azt látom, de ebben a kislányos "jön majd elsőre a szőke herceg" dologban nem.
Utolsó, hat csalódást én sem élnék meg sikerélményként, szerintem te sem, és senki sem...
Nekem is volt egy pár, mire megtaláltam azt, aki mellett végre révbe értem. Már régóta ismerősök voltunk, de valahogyan sosem tekintettem rá potenciális partnerként. Aztán ez valahogy megváltozott, tapasztaltabb lettem, felnőttem és adtam esélyt annak is, amiről azt gondoltam hogy nem menne. Így találkoztam egy csodálatos, számomra 10/5000-es férfival. Sajnáltam magamat, nagyon sokat, de nem adtam fel. Tudtam, hogy valahol nekem is van egy megfelelő partner, akivel le tudnám élni az életemet.
Te se add fel, bármennyire is szar embernek érzed magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!