Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Soha nem leszek senkinek elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem leszek senkinek elég jó, nem fogok kellenni eléggé, teljesen el vagyok keseredve?

Figyelt kérdés
23/l vagyok, nőies,csinos, 165cm, 50kg,kedves,mosolygós,komoly,szorgalmas,rendszerető,őszinte,szeretetre méltó, nem vagyok egyáltalán rossz ember, de van bennem élet,unalmas sem vagyok. Elvégeztem egy egyetemet szülői segítség nélkül, 4éve van munkahelyem,eltartom magam, tehát nem vagyok pénzéhes, nemis fogadok el senkitől semmit,és nem is várom el,hogy ajándékozzanak. Ezek ellenére csak olyan emberekbe futottam bele,akik fájdalmat okoztak. Az első barátom megcsalt, a második elhagyott,mert nem feküdtem le vele, a harmadik pszichopata volt, a negyedik kissebbségi komplexosos a pénisze miatt, az ötödik a sokadik randi után szólt,mire már beleszerettem,hogy neki ez nem megy, a hatodik próbálkozásom pedig az volt,hogy a jól sikerült randik után,mire szintén beleszerettem benyögte,hogy hiányzik az exe... Nagyon szomorú vagyok,mert nem értem mit csinálok rosszul... Már nagyon egy ocsmány senkinek érzem magam... Nem értem,hogy miért történik mindig az,hogy én nem kellek eléggé vagy pedig egyáltalán nem kellek... Soha nem lesz normális párkapcsolatom? A randik elején már félek,hogy megint ebből is mi lesz,visszahúzódó vagyok,de nagyon igyekszem, hogy rzt ne mutassam ki. Bizalmat szavazok ezek ellenére is,de folyton az a vége,hogy nem kellek valamiért és ott állok átverve,egyedül,minden magyarázat nélkül... Már nagyon elegem van ebből,pedig mindegyikért mindent megtettem... Mindegyik elhitette velem,hogy majd ő más lesz, de már félek,hogy megint át leszek verve...
2016. szept. 5. 06:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%
Szia ne kepzeld be magadnak mar elore vajon most mi lesz vagy hogyan lesz attol hogy meg nem volt szerencsed a parkapcsolatokba az nem azt jelenti hogy veled van a baj ne tord ezen a fejed majd eljon az igazi
2016. szept. 5. 06:57
 2/17 anonim ***** válasza:
73%

Én ismerek egy nőt, nem egy nagy gyönyörűség , viszont olyan kellemes kinézete van, 35 éves, házas is, és bazz mindig sikerül új pasikat szereznie, és jobbnál jobb pasikat akiket minden egyedülálló lány is szeretne, de ennek a nőnek meg semmi és senki nem elég jó....

A lényeg, hogy Van aki megbecsülne egy normális embert, egy normális férfit vagy normális nőt, azok nem találnak megfelelőt, akik meg szarba sem veszik a másikat vagy kihasználják azok meg mindig találnak valakitz...

2016. szept. 5. 06:58
 3/17 anonim ***** válasza:

Kitartas,kell!!

es ne koncentralj,gorcsolj ra,mert addig tenyleg csak gorcsoket kapsz.

2016. szept. 5. 07:02
 4/17 anonim ***** válasza:

Hát ez ilyen, van néhány szerencsés ember aki elsőre vagy másodikra megtalálja a hozzá illőt, akivel minden fantasztikus.

De a legtöbben szopunk ezzel.

És sajnos túlesük nagyon sok csalódáson, és szakításon, és ismerkedésen és elutasításon míg végre találunk valakit, és az sem tuti-

Szóval próbáld nem mindig beleélni magad rögtön egy kapcsolatba, csak szépen lassan, van egy csomó időd.

És egyébként valóban úgy van ahogy kettes írja....a szarrrágóknak mindig sikerül...

2016. szept. 5. 07:13
 5/17 anonim ***** válasza:
20%
Ha esélyt adnál azoknak is, akik nem tartoznak a 10/10-es álompasik közé külsőre, akkor már régen boldog kapcsolatban élhetnél.
2016. szept. 5. 07:54
 6/17 anonim ***** válasza:
Szépen leírod a pozitív tulajdonságaid, csak épp a leírásodból lerí az egyik leg negatívabb. Ahelyett hogy kitartó lennél önsajnálatba burkolózol. Ha az életben valami nehézségbe ütközöl, nem sikerül valami első pár alkalomra rögtön feladod? Ez minden csak nem jó tulajdonság. Én is régóta keresem a párom és nem jön össze, mégse roskadok magamba miatta. Van akinek előbb van akinek később sikerül... A negatívságoddal csak rontasz a helyzeten. 26/F
2016. szept. 5. 08:17
 7/17 anonim ***** válasza:
69%

Szóval volt 6 barátod már vagy olyan akivel komolyan ismerkedtél. Gondolom egy párral közülük szexeltél is.

Ez azért nem rossz, remélem tudod.

Azt meg nem értem mit szeretnél. 23 évesen megtalálni életed szerelmét akivel majd együtt élitek le az életeteket? Nőj már fel. Nagyon sok mindenben sikerült azt látom, de ebben a kislányos "jön majd elsőre a szőke herceg" dologban nem.

2016. szept. 5. 08:17
 8/17 anonim ***** válasza:
72%
Akiket leírtál eddig az mind a nőcsábászok jellemzése, akik nem becsülik meg a nőket. Lehet én vagyok maradi, de én esélyt szoktam adni egy alakuló kapcsolatnak. A szex meg majd jöhet ha a nő is úgy érzi. Nem az a legfontosabb egy kapcsolatban. Nem dugópajtit keresek hanem barátnőt, aki nem csak a testi élvezetek miatt kell hanem meg tudjam vele osztani az élményeimet a pozitívakat és a negatívakat is, és fordítva. Szóval add lentebb a külsővel szemben támasztott elvárásaid, mert a jó pasik mind ilyenek, mert ha valami nem tetszik nekik azonnal tovább állnak, mert úgyis találnak mást. Nem akarnak egy kicsit se elfogadók lenni. Nekik csak a tökéletes jó, de majd rájönnek évek múlva, hogy mindenkinek van valami hibája amit meg kell tanulni elfogadni vagy egyedül marad.
2016. szept. 5. 08:23
 9/17 anonim ***** válasza:

Utolsó, hat csalódást én sem élnék meg sikerélményként, szerintem te sem, és senki sem...

Nekem is volt egy pár, mire megtaláltam azt, aki mellett végre révbe értem. Már régóta ismerősök voltunk, de valahogyan sosem tekintettem rá potenciális partnerként. Aztán ez valahogy megváltozott, tapasztaltabb lettem, felnőttem és adtam esélyt annak is, amiről azt gondoltam hogy nem menne. Így találkoztam egy csodálatos, számomra 10/5000-es férfival. Sajnáltam magamat, nagyon sokat, de nem adtam fel. Tudtam, hogy valahol nekem is van egy megfelelő partner, akivel le tudnám élni az életemet.

Te se add fel, bármennyire is szar embernek érzed magad!

2016. szept. 5. 08:32
 10/17 anonim ***** válasza:
És azon már elgondolkodtál, hogy te miben hibáztam? 4esnél például mondogattad neki, hogy így is szereted, vagy vártál a csodára, hogy mindent elfelejtve full magabiztos legyen? Vagy esetleg neked sem felelt meg a mérete? Az 5.-6. megy egyértelmű koptató szöveg. Nyilván nem nyűgözted le őket a radnin.. te mit teszel egy sikeres randiért? Mert ha mosolyogsz és ennyi akkor azért sokat ne várj. Randizgatni még lefeküdni valakivel egy dolog, de ahhoz, hogy valakivel járjon egy férfi, a nőnek is tennie kell, mert ha csak várja a csodát, akkor a kapcsolat is arról fog szólni, hogy a lánynak ki van nyalva a popsikáka, de vissza a töredékét adja. 23/f
2016. szept. 5. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!