Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Soha nem leszek senkinek elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem leszek senkinek elég jó, nem fogok kellenni eléggé, teljesen el vagyok keseredve?

Figyelt kérdés
23/l vagyok, nőies,csinos, 165cm, 50kg,kedves,mosolygós,komoly,szorgalmas,rendszerető,őszinte,szeretetre méltó, nem vagyok egyáltalán rossz ember, de van bennem élet,unalmas sem vagyok. Elvégeztem egy egyetemet szülői segítség nélkül, 4éve van munkahelyem,eltartom magam, tehát nem vagyok pénzéhes, nemis fogadok el senkitől semmit,és nem is várom el,hogy ajándékozzanak. Ezek ellenére csak olyan emberekbe futottam bele,akik fájdalmat okoztak. Az első barátom megcsalt, a második elhagyott,mert nem feküdtem le vele, a harmadik pszichopata volt, a negyedik kissebbségi komplexosos a pénisze miatt, az ötödik a sokadik randi után szólt,mire már beleszerettem,hogy neki ez nem megy, a hatodik próbálkozásom pedig az volt,hogy a jól sikerült randik után,mire szintén beleszerettem benyögte,hogy hiányzik az exe... Nagyon szomorú vagyok,mert nem értem mit csinálok rosszul... Már nagyon egy ocsmány senkinek érzem magam... Nem értem,hogy miért történik mindig az,hogy én nem kellek eléggé vagy pedig egyáltalán nem kellek... Soha nem lesz normális párkapcsolatom? A randik elején már félek,hogy megint ebből is mi lesz,visszahúzódó vagyok,de nagyon igyekszem, hogy rzt ne mutassam ki. Bizalmat szavazok ezek ellenére is,de folyton az a vége,hogy nem kellek valamiért és ott állok átverve,egyedül,minden magyarázat nélkül... Már nagyon elegem van ebből,pedig mindegyikért mindent megtettem... Mindegyik elhitette velem,hogy majd ő más lesz, de már félek,hogy megint át leszek verve...
2016. szept. 5. 06:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
*hibáztál
2016. szept. 5. 08:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem kellene minden utadba kerülő pasinak megengedni, hogy felpróbàljanak... Akkor talán normàlis férfit is találnál, így viszont a híred miatt nyilvàn csak a kalandorok próbálkoznak be nàlad. Nekik jó vagy, az értelmesebbeknek viszont sose fogsz kelleni.
2016. szept. 5. 09:40
 13/17 Bence_ ***** válasza:

Önértékelésed rakd rendbe.

Szeretetre vágy. Ez egy jogos igény.

Mivel nem szereted magad ezért ezt kívülről próbálod megszerezni. Kívülről csak kompromisszum árán tudod az igényed csillapítani. Csak magadnak tudsz megfelelni. Még magadnak is csak sok-sok munkával. Másnak megfelelni képtelenség, hiszen fogalmad sincs mire van szüksége.

Ha megszereted, elfogadod magad akkor egy kiegyensúlyozott szerető emberré válsz.

Nyugodt szerető embernek már egészen más pár dukál mint a jelenlegi szeretet éhesnek.

2016. szept. 5. 10:58
 14/17 Noren1989 ***** válasza:
A félelmeid jogosak, viszont neked kell eldöntened, hogy a férfiak, akikkel találkozol, méltóak-e a bizalomra. Ez a döntési metódus nem működhet nálad vmi frankón.
2016. szept. 5. 11:05
 15/17 A kérdező kommentje:
Szeretem magam, elégedett vagyok magammal nagyjából, nem érzem magam kevesebbnek senkinél sem. Én mindenkit egyenlő emberként próbálok kezelni, és senkit sem nézek le. Tudom, hogy mennyit érek, és szerinte megérdemlem a jót. Nem adonisz típusú férfiakkal próbálkoztam sosem, hanem mindig a normális, átlagosakat kerestem. Ezek a pasik is teljesen átlagosak voltak, és elsőre kedvesek. A legelső az egyáltalán nem volt helyes, őt azért szerettem, mert az elején kedves volt velem, senkinek sem tetszett külsőre, mégis az történt, ami. A második pasi sem volt tökéletes egyáltlaán, ő is szintén kedves volt, jól nézett ki, de nem volt ő sem a lányok kedvence. A harmadik vonzott a leginkább, ő számomra helyes volt, és 4 évig voltam vele együtt. Az utolsó esetben a pasi eléggé teszetosza viselkedésű volt, foltok voltak a bőrén, véranyajegyei voltak, lassú volt a gondolkodása is, de mégis kedves volt és szeretetre méltó. Már ott tartottam vele kapcsolatban is, hogy nem érdekel, hogy szerencsétlen, nem érdekel hogy néz ki, kedves, szeret, és kész. Nem a külsőségekre mentem rá... Már igényeim sincsenek azon kívül, hogy valaki kedves legyen, és okos, annyira legyen értelmes, hogy beszélgetni lehessen vele... Mégsem voltam elég jó egyiknek sem, mégsem kellettem eléggé egyiknek sem. Ebből három pasi vissza is jött hozzám, de nem akartam már velük lenni, miután szakítottak velem, nem akartam hogy még egyszer átverjenek. Idő kellett mindegyiknek, mire rájött, mit veszített. Tényleg értelmesnek, kedvesnek, és nem csúnyának tartom magam. Szerintem megérdemlek egy kedves, szerető, törődő társat. Ennyi csalódás után már nagyon vágyom a szeretetre. Az elején mindegyik kedves volt. Amelyik pszichopata volt, rajta próbáltam segíteni, de nem tudtam. Pszichológushoz kellett mennem a végén miatta. Nem bírtam tovább. Amelyiknek kisebb ségi komplexusa volt, őt biztosítottam arról, hogy nem érdekel, hogy mi a problémája magával, ha szeret... Mindegyikkel türelmes voltam és kedves, megértő. Mégis mindegyik eldobott, egyik sem tisztelt, se nem becsült meg... Egyáltalán nem értem, hogy miért kellett folyton így járnom... :(
2016. szept. 5. 12:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Keress fel egy orvost! Sajnos te nagyon beteg vagy.
2016. szept. 5. 12:25
 17/17 Noren1989 ***** válasza:
Úgy látom, számodra a kedvesség a kulcskérdés a választásban. Ez hogyan nyilvánul meg feléd?
2016. szept. 5. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!