Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg horrorisztikus elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg horrorisztikus elvárásaim vannak? Csak annyi, hogy egy nő legyen szép és normális?

Figyelt kérdés

Ezek lennének olyan horror elvárások? Mondjuk tény, hogy sajnos a mai Magyarországon 10-ből 1 nő szép. Más pasiktól is hallom, hogy a magyar nők csúnyák úgy átlagban, és emellett sokan még igénytelenek is magukkal szemben. Lehet, hogy nem a legjobb helyre születtem ilyen szempontból. Más országokban nem láttam ennyi ronda és dagadt, igénytelen nőt. Bezzeg a férfiak nagy része az kidolgozott testű, és mind azért gyúr, hogy megfeleljen a nők elvárásainak...

A belsőt illetően meg annyi, hogy ne legyen beképzelt, legyen normális értékrendje és legyen kedves és humoros, mosolygós.

Ezek lennének olyan nagy elvárások?

2016. szept. 12. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

A magyar nők az igénytelenek?

És miért is általánosítasz?

Mai Magyarország... :D

Mintha már 2 évszázada élnél. Régen még fele ennyi szép nő se volt, nem sminkelték magukat, bár akkoriban az volt a természetes, most meg az, hogy van rajta egy egész háznyi vakolat.

Szóval nem is értem mi a problémád.

2016. szept. 12. 13:45
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Ilyenkor felmerül a kérdés hogy egyrészt te hogy is nézel ki ezen elvárások mellett másrészt aki szép azt dicsérik körülzsongják stb szóval könnyen válik beképzeltté. Valamint mit takar az igénytelen mert valami azt súgja hogy akin nem simul tökéletesen a ruha nincs magassarkúban és sminkelve az igénytelen... remélem tévedek. Azt aláírom hogy sok fiú ki van gyúrva de rengeteg nincs vékonyka vagy épp kövér ugyanígy sok lány vékony vagy átlagos testalkatú sőt szerintem nagyon sok a jól öltözött és valóban vannak kövérebbek vagy épp kövérek is. De én női szemmel nem látom olyan rémesnek a helyzetet sőt.

Persze ha valaki olyat keres aki természetesen gyönyörű na az meg van lőve de ez ugyanígy igaz akkor is ha ilyen pasit keresel.

2016. szept. 12. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Jaj ez az a gyerek aki minden héten egy hasonló posztot tesz ki itt. Figyelj azóta sincs változás, úgyhogy neked sajnos marad a kűfőld.
2016. szept. 12. 14:24
 4/5 anonim ***** válasza:
78%

Nézd, az a nő, akinek a helyén van az értékrendje, és

látja, hogy más nőket lerondázol, ledagadtozol, az

nem fog veled szóbaállni :)

Írd azt, hogy nem az eseted, de ne fikázd őket. Ezzel

magadat minősíted, mázli, hogy anoním az oldal, és nem

írod ki a neved :)

2016. szept. 12. 15:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez de vicces :D Amikor valaki nem akar kövér nőkkel hálni, szrszemét, ha meg fikázza a vékony lányokat az nem baj. Enkmagyk.

Kérdező, örülök hogy van még egészséges Férfi Magyarországon :) szerintem nem nagy elváráés, a baj csak az, hogy a fent említett rondaságok kellenek a pasiknak, mert azt hiszik, hogy aki nem undorító, az pénzéhes ribizi. Van még bőven igazi Nő :)

2016. szept. 12. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!