Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális hogy ha egy fiútól elvárom azt hogy keressen az ismerkedés idején?
Szerintem ha már ott tartotok, hogy hiányzik neked, hogy napközben is írjon meg hívjon, akkor inkább az élő találkozókra kéne helyezni a hangsúlyt - akkor meg már úgy is mindegy lesz, hogy mi van a facebook-on.
Amúgy teljesen normális, hogy a srác csak este ír - elég sok olyan ember van, akik számára a fb vagy a telefon nem igazi kommunikáció, hanem egy letudandó feladat. És a napi rutinjuk az, hogy ennek a feladatnak akkor állnak neki, ha már hazaértek, és kényelmesen elrendezkedtek.
Ez a srác is valószínűleg ilyen, szóval ha akarsz jobban haladni vele, akkor már csak ezért sem a távkomminikációt próbáld erőltetni, hanem a személyes találkozókat.
szerintem normális. én személy szerint a lehető legtöbbször azon vagyok, h minden nap többször tudjunk beszélni, ezért néha aggódok, h sok vagyok :D
f/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!