Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szegeden merre vannak normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegeden merre vannak normális lányok? 24F

Figyelt kérdés
Az utcán sok a szép lány/nő, de korukhoz képest éretlenek, az enyémtől távoli értékrenddel. Komoly kapcsolatra merre érdemes keresgélnem? Mivel töltik ezek a lányok a szabadidejüket?

2016. szept. 7. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Egyébként én sem tudom, hogy hol lehet normálisakba belefutni. Singben, Retróban, Jateban... normálisból kevés van.

2016. szept. 7. 16:10
 2/6 anonim válasza:
Olyan helyen ne is keress normálisat😂
2016. szept. 7. 16:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Szegedre figyeltem fel. 40 évvel ezelőtt se volt jobb a helyzet, de úgy látszik most se. Mindkét fiam távolból valót talált magának.
2016. szept. 7. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát már nem azért, de szerintem mindenhol :) Csak tényleg ki kell nyitnia az embernek a szemét :)

Hogy mivel töltik a szabadidejüket? Honnan tudjam? Előbb írd körül milyen számodra a normális nő és akkor tudunk mondani pár dolgot, amit az "olyan" emberek talán szeretnek csinálni :) Pl. ha nagyon olvasott, művelt nőt keresel, akkor a könyvtárral nem nagyon tudsz mellélőni :)

2016. szept. 30. 22:42
 5/6 anonim válasza:
Itt😂😂 De hozzád fiatal:/
2016. okt. 1. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Na látom szeptember óta sem sikerült rájönnöd hol találhatóak a normális lányok :D

Szerintem több a normális mint a nem normális csak meg kell ismerni őket, nem szabad egyből ítélkezni a másik felett.

Hát figyelj így utcán nem érdemes leszólítani valakit azt sok lány nem bírja. Esetleg kávézókba, bárokba és hasonló helyekre néha talán érdemes lenne beülni. Vagy az egyetem környékén, TIK-be keresgéltél már? Talán ők közelebb állnak a te értékrendedhez bármi is legyen az.

Amúgy neked van esetleg hobbid? Szoktál járni mondjuk futni, edzeni stb. Mert akkor talán ott is találhatnál valakit?

2017. jan. 4. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!