Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is elvan keseredve, amiért nincs régebb óta párja? Nagyok az elvárásaim?
Egy éve nincs senkim, lehetett volna, bevallom, de válogatós vagyok, és ez nem azt jelenti, hogy lerázok minden egyes fiút, hanem épp ellenkezőleg, beszélgetek velük és menet közben derül ki, hogy pl valaki nem tetszik, mert 8 osztálya van vagy pedig azért mert túlsúlyos stb. Nagyon zavar hogy minden egyes barátnőm boldog párkapcsolatban él évek óta, én pedig egyedül vagyok. Nem nagyképűségből, de nem hiszem, hogy csúnya vagyok, szerintem átlag, tanulok még, ezért nem meglepő szerintem, hogy intelligens pasit keresek, emelett fontosnak tartom, hogy legyen jó a humora, ne unatkozzak mellette és legyen helyes.
Néha értelmetlennek látom az életemet, sírok gyakran, amiért senkinek se kellek, zavar az is, hogy aki nekem "megfelelne" annak én nem. Érthető, hogy nem akarok minden egyes sráccal összejönni aki udvarol, de sehogy se tudom mit tegyek ellene. Járok bulizni, de sose talál meg semmi értelmes fiú, vagy túl fiatalok, vagy túl idősek, vagy perverzek... stb.
21L
Akármennyire is magasztalod magad az iskolai végzettséged miatt, nem attól lesz egy ember intelligens, hogy ilyen, meg olyan papírja van róla.
Nekem érettségim sincs, mégis nehezen találok olyan nőt, akivel kihívás beszélgetni. Főleg a saját korosztályomat hanyagolom emiatt. Valahogy semmi szükségem a magukat nagyra tartó sznobokra, akikben folyton csalódnom kell, mert úgy viselkednek mint egy éretlen tini lány.
22F
Ne aggódj én lassan 3 éva vagyok egyedül, és nem azért mert válogatok. Lett volna alkalmam nem egyszer csak elcsesztem, a munkámat és az iskolát többre tartottam kapcsolatok építésénél. Meg lehet szokni hogy nincs senkid.. Ha meg nagyon fontosnak érzed hogy találnod kell valakit akkor válts társaságot sokat segít 🙂 Vagy ha engedsz az egyik elvárásból egy kicsit lehet kitudja váltani valami más jó tulajdonsággal 😉
21\F
Még a kezdeményezéshez azt is hozzáteszem, hogy szerintem teheted ezt passzív módon is.
Szemezhetsz, alkalmazhatod a testbeszédet, ha olyan ember társaságába kerülsz, akivel el tudod képzelni magadat :)
Egyébként, ha ennyire bánt a dolog, akkor miért nem próbálkozol az interneten? Jó, én is elítélem például, de elég sok jót hallottam az elittársról. Sok a felsőfokú végzettséggel rendelkező ember.
Szerintem nincs mit veszítened. Ha nincs ellenedre a netes társkeresés, akkor hajrá! :)
Fordítsuk meg a dolgot. Egy éve tartod magad annyira, hogy nem mész bele olyan kapcsolatba, amiről tudod, hogy úgyse működne. Egy éve kitartasz az elképzeléseid mellett.
Olvasgass már itt kérdéseket... hány nő panaszkodik, hogy a párja ilyen meg olyan, nem törődik vele, semmibe veszi, vagy együtt vannak, de képtelen szeretni... na ezt úszod meg.
Legyél türelmes, és ne adj lejjebb az elképzeléseidből.
Tipikus basic bitch.....
- Jaj, hozd le a csillagokat az égről, aztán engedd meg, hogy a kockahasadon felmászva üljek be az aranyberakásos Audi A8-ba, ahol kaviárt szeretnék zabálni az atomfizikusi diplomádról - mondja basic bitch.
- Őőőőő.... És te cserébe mit tudsz nyújtani? - kérdi az értetlenkedő srác.
- Igazából - mondja zavartan basic bitch - semmit, de azért elvárom, hogy olyasmit tegyél értem, aminek a tizedét se tudom teljesíteni, nemhogy viszonozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!