Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is elvan keseredve, amiért nincs régebb óta párja? Nagyok az elvárásaim?
Egy éve nincs senkim, lehetett volna, bevallom, de válogatós vagyok, és ez nem azt jelenti, hogy lerázok minden egyes fiút, hanem épp ellenkezőleg, beszélgetek velük és menet közben derül ki, hogy pl valaki nem tetszik, mert 8 osztálya van vagy pedig azért mert túlsúlyos stb. Nagyon zavar hogy minden egyes barátnőm boldog párkapcsolatban él évek óta, én pedig egyedül vagyok. Nem nagyképűségből, de nem hiszem, hogy csúnya vagyok, szerintem átlag, tanulok még, ezért nem meglepő szerintem, hogy intelligens pasit keresek, emelett fontosnak tartom, hogy legyen jó a humora, ne unatkozzak mellette és legyen helyes.
Néha értelmetlennek látom az életemet, sírok gyakran, amiért senkinek se kellek, zavar az is, hogy aki nekem "megfelelne" annak én nem. Érthető, hogy nem akarok minden egyes sráccal összejönni aki udvarol, de sehogy se tudom mit tegyek ellene. Járok bulizni, de sose talál meg semmi értelmes fiú, vagy túl fiatalok, vagy túl idősek, vagy perverzek... stb.
21L
Arra a kezdeményezésre gondolok, amely akkor valósul meg, amikor egy emberi lény egy másik emberi lényt azzal az implikált céllal hív meg valamely társas tevékenységre (jellemzően pl. valamilyen étel és/vagy ital egymás társaságában történő elfogyasztására), hogy jobban megismerhessék egymást és közelebbi érzelmi kapcsolatba kerülhessenek egymással.
Remélem, elég precíz voltam.
Ha párt szeretnél, akkor a következő két stratégiát követheted:
(1) Kezdeményezel azoknál, akik tetszenek és szimpatikusak a számodra.
(2) Megvárod, míg kezdeményez nálad olyan, aki tetszik és szimpatikus a számodra, majd pozitívan fogadod a közeledését.
Értelemszerűen növeli az esélyeidet és csökkenti a pártalálással töltöttt időt, ha a két stratégiát párhuzamosan alkalmazod.
13-as
Egyrészt minden esetben törekszem a precíz megfogalmazásra. Különös gonddal járok el akkor, ha valaki arra kér, hogy határozzam meg egy szó jelentését, amelyet használtam.
Másrészt pedig a kérdező azt írta, hogy idézem, "intelligens pasit" keres. Tehát vélhetően annak ellenére sem okoz gondot számára a kezdeményezés fenti meghatározásának értelmezése, hogy jeleneleg középfokú végzettséggel rendelkezik.
értem én, csak nehéz...
16-os: hol? :DDD
Nekem lassan 2 éve nincs pasasom és nem mondanám,hogy el lennék keseredve,mert amiket szakmailag szeretnék,lépésről-lépésre kezdenek megvalósulni(ösztöndíj,nyelvvizsga,stb.). Úgy vagyok vele,hogy van jön majd valaki,vagy nem,nem görcsölök.
Végül is nem nagyok az elvárásaid,pl. "nyóc" osztályt végzettel,akinek se szakmája,se érettségije, én se állnék le,mert lassan lediplomázok,lehet,szakmám is lesz.Ha sportos életmódot élsz,érthető,ha kikosarazol egy túlsúlyos hapsit,ha meg nem,nincs miről beszélni.Mondjuk attól is függ,hogy mennyi az a túlsúly és hogy oszlik el.Mert aki vállasabb,azon legtöbbször szerencsésebben,aki nem,azon nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!