Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azért nem találom a párom átlagos pasiként, mert van egy elvem, amiből nem fogok engedni?
Van egy elvem, hogy a nő kezdeményezzen és a nő udvaroljon a férfinak.
Fent vagyok már 5 éve egy társkeresőn, de sajnos nem írnak a nők, én viszont biztos nem írok rá!!
Szórakozóhelyen is beülök egy ital mellé és várom, hogy jöjjenek a nők, de így sem....:(
Buszon villamoson sem jönne oda a nők..
32 éves férfi vagyok, de még szinte barátnőm sem volt, viszont kezdeményezni biztos nem fogok!
1. Ha ez a kérdés valós, és a kérdezőnek komoly szándéka kideríteni a problémája okát, akkor a válasz: igen, ezért nem találod a párod. Vagyis lehet, már rég megtaláltad, csak hát sajnos életképtelen vagy. Beülni egy ital mellé, és várni kábé egyenlő az öngyilkossággal. Nem, nem azért, mert a férfinak kötelező kezdeményezni, hanem totálisan érdektelennek tűnhetsz. Az meg nem valami vonzó.
2. Torma Andrást nem kell megvédeni, mert szerintem egymaga is elboldogul ezzel, de elhiheted, barátom, hogy egy normális férfi a kérdésedtől hasonlóképpen foghatja a fejét, mint ő..
Nem tudom, hogy mi volt a konkrét eset, amiről beszélsz, de ha azt mondtam, hogy nem fogtad fel a mondanivalómat, akkor vélhetően a válaszod erre utalt.
Lehet, hogy én személyesen támadok itt másokat, viszont az biztos, hogy én nem nevezek senkit okostojásnak és nem mondom, hogy tele van vele a tököm.
Ha benned ennyi feszültséget okoz ennek az oldalnak a látogatása, akkor lehet, hogy mással kellene töltened az idődet.
Lehet, hogy okostojásnak neveztelek. Amiben valljuk be van némi igazság. ;)
Viszont te nyugodtan eltöltheted itt a szabadidődet. Látom úgyis van belőle elég, hisz jóformán itt éled az életed.
Elnézést, hogy megzavarom ezt a nagyszerű eszmecserét, de valamit tudnod kell: valójában az okosságnak és a kérkedésnek semmi köze nincs egymáshoz. Az egyik egy intellektuális fokmérő, a másik pedig az ember személyiségét jellemzi. Szóval ha egy okos ember kérkedik, az maximum annyit jelent, hogy beképzelt. Semmi mást.
de folytassátok csak, talán a kérdező tanul valamit a kommunikáció rejtelmeiből. :)
Ezt kb. most úgy mondtad, mintha te találtad volna ki az "Oravecz Coelho" badarságot.
Eredeti visszavágás volt! :DD
Én teljesen komolyan mondtam. Eddig csak sejtettem, hogy a Coelho-generátort használod válaszadásra, ahelyett, hogy a saját gondolataidat közölnéd, de az ideges reakcióddal leleplezted magad.
Ügyes, ügyes. El kell ismernem.
Nagyon melléfogtál, mert az általad említett "íróktól" én nem szoktam olvasgatni.
Ideges meg végképp nem vagyok.
Én kiszállok ebből a se eleje, se vége írogatásból. Kezdem nem élvezni a társaságod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!