Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet azért nem találom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet azért nem találom a párom átlagos pasiként, mert van egy elvem, amiből nem fogok engedni?

Figyelt kérdés

Van egy elvem, hogy a nő kezdeményezzen és a nő udvaroljon a férfinak.

Fent vagyok már 5 éve egy társkeresőn, de sajnos nem írnak a nők, én viszont biztos nem írok rá!!

Szórakozóhelyen is beülök egy ital mellé és várom, hogy jöjjenek a nők, de így sem....:(

Buszon villamoson sem jönne oda a nők..

32 éves férfi vagyok, de még szinte barátnőm sem volt, viszont kezdeményezni biztos nem fogok!

2016. okt. 5. 17:11
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért nem kezdeményeznek nálad ezek a lányok, pedig ha tudnák hogy milyen humorérzékkel rendelkezel, biztos nem hagynák annyiban a dolgot. :)
2016. okt. 5. 17:25
 12/43 anonim ***** válasza:
igen, pont ezért nem találod a párod és nem is fogod
2016. okt. 5. 17:27
 13/43 anonim ***** válasza:
33%
#6: Én most, ennél a kérdésnél láttam a Torma András nevét először. Lehet, hogy elkerülte csak eddig a figyelmem, nem tudom. Mindenesetre a %-ból ítélve nem tisztogatja mindenki a nyelvével a hátsóját.
2016. okt. 5. 17:28
 14/43 anonim ***** válasza:
86%
Az a gond, hogy rossz a célcsoport! Ilyen elvárással ülj be egy melegbárba. Csak szívószállal kérd az italod! Lesz udvarló!
2016. okt. 5. 17:30
 15/43 anonim ***** válasza:
37%
Gyakran lepontoznak, mert nem szoktam egyetérteni azokkal, akik a nőket vagy a férfiakat szidják azért, mert sikertelen a magánéletük. Szóval a trollok nem szeretnek.
2016. okt. 5. 17:31
 16/43 anonim ***** válasza:
Igen, azért. A nők csak a legjobb képű férfiaknál hajlandók kezdeményezni, náluk is csak egy kisebb részük.
2016. okt. 5. 17:34
 17/43 anonim ***** válasza:
39%

Nem csak a trollok nem szeretnek kedves andrás. (igen, szándékosan kisbetűvel)

Veled az a baj, hogy te tipikusan a "megmondóember" szerepében tetszelegsz itt. Nyomatod a véleményed ezerrel és az ellentétes érveket meg sem hallod, hülyének nézve a másikat.

Én egy-két kommentedtől hányok. Annyira felsőbbrendűnek gondolod magad... De mire fel?!

2016. okt. 5. 17:36
 18/43 anonim ***** válasza:
selejt daràloba 33F
2016. okt. 5. 17:37
 19/43 anonim ***** válasza:
29%
17-es, úgy látom nagyon zabos vagy rám, még a nevemet is kisbetűvel írtad. Nagyon rideg. Valamiben más volt a véleményünk és nem tetszett, amit mondtam? Megesik az ilyen. Azt elismerem, hogy elég határozott személyiség vagyok és nem ijedek meg egy kis vitától, de általában nem arra megyek, hogy megszívassak másokat.
2016. okt. 5. 17:40
 20/43 anonim ***** válasza:
69%

Nem az volt a baj, hogy különbözött a nézetünk, hanem a hangnem...

Engem az teljesen hidegen hagy, ha valakivel nem egy az álláspontunk. Lehet érvelve "vitatkozni", de te nem ezt teszed, te támadsz. A kettő teljesen más tészta.

Engem pl. nem egyszer tromfoltál le, hogy nem fogom fel a te mondanivalódat, mert te itt értelmesebben fogalmazol, mint a nagy átlag. :DD Hát én ezzel nem dicsekednék, mert az itteni szintet nem nehéz megugrani. :D

Egy szó, mint száz. Fogalmazhatunk úgy is, hogy zabos vagyok rád. Lehet...

De inkább én azt mondanám, hogy tele a nem létező tököm a hozzád hasonló okostojásokkal, mint milyen te vagy!

2016. okt. 5. 17:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!