Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azért nem találom a párom átlagos pasiként, mert van egy elvem, amiből nem fogok engedni?
Van egy elvem, hogy a nő kezdeményezzen és a nő udvaroljon a férfinak.
Fent vagyok már 5 éve egy társkeresőn, de sajnos nem írnak a nők, én viszont biztos nem írok rá!!
Szórakozóhelyen is beülök egy ital mellé és várom, hogy jöjjenek a nők, de így sem....:(
Buszon villamoson sem jönne oda a nők..
32 éves férfi vagyok, de még szinte barátnőm sem volt, viszont kezdeményezni biztos nem fogok!
:DDD
De legalább valami eredetibb kamuval jönnél. Régebben viccesebbek voltak a troll kérdések. -.-"
Azokhoz a kérdésekhez írom oda, hogy trollkodás, amelyek azok. Ez gyakran csak a kérdező reakcióiból derül ki, de igénytelen trollkodás esetén már a kérdésből is nyilvánvaló.
Jobb minőségű trollkodást követelek tőled! Ne szúrd ki a szemünket ilyen lejárt szavatosságú ócskasággal!
6-os, panaszaival, kérjük, fáradjon az ügyfélszolgálathoz.
Egyébként sem nyalja itt senki a seggem. Általában le vagyok pontozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!