Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baja a srácnak?

Figyelt kérdés
Még élőben nem nagyon találkoztunk, csak egyszer diszkóban. Beszélgetünk, de néha úgy érzem nem akar velem beszélgetni. Kérdezgettem picit a barátnőimet, és ők is néha úgy érzik, hogy akivel beszélgetnek és bejön nekik, sokszor paranoiásak és félnek, hogy untatják a férfit. Én is így vagyok vele. Én sokkal beszédesebb vagyok mint ő, és sokszor fent van és nem is ír vagy 10 percig, ami egy beszélgetésben elég sok. Sokszor előfordult már, hogy ha mondjuk írt egy :D-t, vagy egy semmilyen választ, akkor én nem írtam vissza rá, de később ő írt megint. Nem tudom ezt hova tenni. 20/N

2016. szept. 28. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg tényleg untatod. Általában úgy néz ki ez a dolog, hogy tíz olyan lányra, aki tetszik egy férfinak, jut egy, aki tetszik és a személyisége is van annyira érdekes, hogy pár beszélgetés után nem válik unalmassá. Ha jobban belegondolok, talán még ennél is kisebb az arány.

Ha komolyan érdekelnéd, akkor kezdeményezne, többet beszélgetne veled és már randira hívott volna.

2016. szept. 28. 22:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha annyira untatom minek ír mindig? :D
2016. szept. 28. 22:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Most akar veled beszélgetni vagy nem? Az a problémád, hogy túl lassan ír?
2016. szept. 28. 22:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen. Ezt nem értem, hogy ha untatom minek ír mindig
2016. szept. 28. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy időtöltésnek azért megfelelsz neki. Igazából csűrhejtük-csavarhajtuk ezt a dolgot, de ha egy férfit komolyan érdekel egy lány, akkor elhívja randizni, nem pedig 10 percenként ír neki egy :D-t vagy valamit.
2016. szept. 28. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet nem tudja, hogy mit írjon, hogy ne tűnjön hülyének vagy ilyesmi.
2016. szept. 29. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!