Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a baja a srácnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baja a srácnak?

Figyelt kérdés

Nem értem a férfiakat, már a hajamat tépem.

Van egy srác, akivel nagyon megkedveltük egymást, de nem akarjuk elkapkodni, mert mindketten mostanság léptünk ki egy komoly kapcsolatból(ő egy majdnem két évesből, én meg egy majdnem 4 évesből).

Minden héten találkozgattunk, elvoltunk, érezni lehetett a pluszt, mások előtt nagyon udvarolt.

Aztán nála töltöttem a teljes hétvégét(nem történt semmit, csak elvoltunk), aztán a hét elején szerintem megbántottam,és azóta nem is keres, sőt, bunkó velem, leráz.

Az történt, vagyis azt írtam, hogy eltört az egyik ujja, és valamit beszólt nekem, én meg erre közöltem, hogy a többi se marad ép neki, és azóta nem ír vissza, leráz.

Aztán tegnap megkérdeztem, hogy hogy van a keze, elolvasta, semmi, majd ma reggel válaszolt, hogy megvan, én hogy vagyok? Este visszaírtam, hogy jól, erre rá 3 órára(azaz most) megint megkérdezte, hogy hogy vagyok.

Nem értem, mi baja? Ha megbántottam mondja meg...ha meg nem, akkor meg miért lett flegma? Iskolába jár, edz, vezet, sportol, haverokkal bulizik, oké, de ha eddig tudott minden nap írni, most miért nem?

Sőt, ha kezdeményezek akkor is lepattint.

Mindketten 20 évesek vagyunk.

2015. máj. 21. 22:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ő mást várt a hétvégétől?
2015. máj. 21. 23:12
 2/5 fine rice ***** válasza:

Nem tudnám elképzelni, hogy egy ilyen ártalmatlan poén miatt egy 20 éves fiú megsértődne, szóval valószínűleg más áll a háttérben. Talán történt valami, amiről nem tudsz, de az is lehet, hogy Achillesz teóriája áll a legközelebb az igazság felé.

Mindenképp meg kéne kérdezned őt a dologgal kapcsolatban, mert így csak találgatni lehet.

21/F

2015. máj. 21. 23:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem lehet, mert pont, hogy ő nem kezdeményezett se csókot, se semmit, pedig a csókot pl. hagytam volna.

Tudja, hogy én nem kezdeményezném főleg nem elsőre.

Sőt, egy csomót beszéltünk ezekről, a lényeg az volt, hogy a kapcsolat SZERINTE korai MÉG.

2. válaszoló, lehet igazad van, majd élőben, ha netán még találkozik velem.

2015. máj. 21. 23:36
 4/5 anonim ***** válasza:

A mostani félre fésült hajú nőies fiúkhoz nagyon is illik hogy megsértődnek a semmin.

A kis macskajancsi szimplán megsértődött a poénodon.

Ha bocsánatot kérsz tőle a legnagyobb hibát követed el.

Ha ilyen nyúlgerinc a csávó hagyd a fenébe, ne keresd őt.

Aztán ha rájött hogy nem omlott össze a világ és fontos vagy neki akkor majd jelentkezik magától.

2015. máj. 21. 23:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Valóban érdekes egy viselkedést tanúsít a srác.

Megérthető, hogy nem akar beleszaladni egy újabb kapcsolatba, de ez a viselkedés sem normális.

Az is lehet, hogy eszébe jutott a volt barátnő.

Nem tudjuk, hogy ő milyen személyiség.

Minden sztereotípiát félretéve azért a férfiakat is megviseli egy szakítás és nem csak úgy másnap elkezdenek csajozni, mint azt sokan gondolják.

Lehet ő most pont egy ilyen mélyebb érzelmi hullámvölgyben van és ezért nem tud vagy akar veled foglalkozni.

Amiatt meg ne érezd magad rosszul, hogy te valami rosszat szóltál be, nem ilyet nem tettél.

Ismerkedem egy lánnyal és sok ilyen és ehhez hasonló beszólás, csipkelődés hangzik el.

Szerintem ezek inkább kellenek is, mint az, hogy csak simán beszélgetni a másikkal.

Lényeg, amit már más is megírt, hogy ne kérj bocsánatot.

Ha lesz rá mód, akkor ezt igenis meg kéne beszélnetek, mert neked is jár az, hogy tisztán lásd a dolgokat.

2015. máj. 22. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!