Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi baja lehet a srácnak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja lehet a srácnak? Élvezte az együttlétet, most meg nem akar semmit se.

Figyelt kérdés

Egy hónapja voltam együtt egy sráccal, nagyon szenvedélyes volt vele, még sose volt ilyen. Még együttlét alatt mondta, hogy még úgyis talizunk, és akkor majd több is lehet, mint puszta smárolás meg összebújás. Erre miután kielégült, elég hamar lekoptatott. Mikor írtam neki pár nappal később hogy taliznék vele, már azt mondta, hogy nem tud ígérni semmit, de kedves vagyok. Alkalminak indult, de én bele voltam másnap betegedve, mikor visszautasított, azt hittem, szinte már bele voltam zúgva. :/

23/f

2013. aug. 20. 10:59
 1/8 anonim válasza:
Lehet ő nem érzett többet mint 1 északa
2013. aug. 20. 11:01
 2/8 anonim ***** válasza:
egyéjszakás kaland volt.. ennyi..
2013. aug. 20. 11:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Vágjátok hogy kicsit meleg a kérdés? :D
2013. aug. 20. 11:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Há másokkal is akar k---ni, no meg annyira nem jöttél be neki, hogy kapcsolatra jó légy.
2013. aug. 20. 11:05
 5/8 anonim ***** válasza:
zp: igen, de gondolom náluk is ugyanúgy megy, mint a heteroknál, nem? :)
2013. aug. 20. 11:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Alkalminak indult, az is lett. Szex közben, vagy magáért a szexért sokmindent ígérnek egyesek. Ha komolyabbra vágysz, ne menj bele ilyenekbe.
2013. aug. 20. 11:11
 7/8 anonim ***** válasza:
De, csak kicsit furcsa ilyen kontextusban olvasni egyéjszakás kalandokat :D Nem gyakori itt :p
2013. aug. 20. 11:17
 8/8 A kérdező kommentje:
De ő konkrétan rendszeres szexre gondolt, mert annyira jó volt, meg hát láttam is rajta, még kérte is hogy legközelebb nagyobb borostám legyen. Ezért nem értem. Jó most lehet én se feltétlenül komoly kapcsolatra vágynék vele, de a rendszeres szex bejönne vele.
2013. aug. 20. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!