Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja lehetett a srácnak? Vagy alapból gyogyós volt és nem vettem észre?
Figyelt kérdés
Voltam egy fesztiválon és megismerkedtem egy biztonsági őr csávóval. Tök jól eldumáltunk meg minden, és az utolsó nap mondta hogy megihatnánk valamit. Mondtam hogy jó. Erre a műszak végén odajön hozzám hogy ő most megy haza, jelöljem be a facebookon feltétlenül, mert ilyen nagy lehetőséghez nem jutok többet. Adott két puszit, majd faképnél hagyott.
Miért volt ekkora paraszt szerintetek? Vagy ilyenek a biztonsági őrök?
2012. júl. 31. 20:27
1/10 anonim válasza:
nem, nem ilyenek, bár lehet be volt rúgva
2/10 anonim válasza:
Önbizalma az van, vagy csak így próbálta gyarapítani. :D
4/10 ASOT válasza:
szerintem ő fogyatékos volt....
azért nem mindegy h megiszunk valamit vagy jelölj be facen...úristen :)
5/10 A kérdező kommentje:
Nem, egyedül voltam, mikor elköszönt. Amúgy sem voltam baráti társaságban, egyedül mentem a fesztiválra.
2012. júl. 31. 20:31
8/10 anonim válasza:
Mennyire közelről ismerkedtél meg vele?
9/10 A kérdező kommentje:
Annyira igen, hogy randi lehessen belőle. Hát ja, lehet hogy fogyatékos volt. Mert aki végre lehetőséget kap hogy egy csinos lánnyal randizhasson és ehelyett a facebook-ot választja, az nem is lehet más. Csak hát sz@rul esett...
2012. júl. 31. 20:37
10/10 anonim válasza:
Lehet nem jöttél be neki annyira és megondolta volna magát, de hülye volt én legalább a szádba beadtam volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!