Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A többi srácnak mi baja velünk EMOKAL? Mit ártottunk nekik?
Engem a hajuk idegesít, de az nagyon. Meg nem értem, mi a jó a depiben..... Nem mondtam, hogy nem tudom mi az, De én nem élvezem, hanem menekülök előle.
16/F
Engem is a kinézetük, és az állandó nyávogásuk arról, hogy az élet milyen rossz.. Ha nem teszek ellene semmit, csak ülnek egy helyben akkor persze hogy olyan amilyen -.-'
15/F
Nem tudom, őszintén csak annyi, hogy más. Az emberek nem szeretik a mást. Mindenki jobban kedveli, ha vele azonos vagy hasonló.
És vannak akik ezt szóvá teszik.
Nekem fura volt asszem egy hete a marhithídról gyalogolok hazafele erre egy emós csaj volt az kicsi és melles ugyhogy láttam hogy csaj de mellette volt egy magas vékony hosszú gatyás inges emósan hosszú fekete hajú fiú/lány. % percig álltam a zebránál mire átmentem de nem tudtam hogy fiúe vagy lány. Mikor mellémentem akkor se tudtam ezért valamikor szembefordultam vele és a smink alatt láttam hogy fiú, kicsit meglepődött de nekem ez furi.
Hát van benne valami. Főleg ha még ilyen csajos a srác:P
Egyszer sztem kipróbálni izgi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!