Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi a baja ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a baja ennek a srácnak?

Figyelt kérdés

Egy haveromról van szó. Amikor szóba kerül a nők téma, olyankor mindig mondja, hogy keserves a helyzet, senkinek sem kell, stb., de ugyanakkor meg bármit próbálnék tanácsolni neki, az már nem pálya.

Mondtam neki, hogy annyira kis vékony, sportolhatna valamit első körben. Nem kell irtó kigyúrtnak lenni, de egy pici izom azért nem árt, hogy ne fújja el a szél. Erre azt mondja, hogy hagyjál ezzel engem békén, teljesen megsértődött... Most mi rosszat mondtam?

A sport egyébként is egészséges, már csak amiatt is megmozdulhatna néha.

2016. márc. 18. 00:30
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha te lány vagy, akkor könnyen segíthetsz az ő baján. Igen, neki az a baja.
2016. márc. 18. 00:35
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
mi köze a sportnak a párkapcsolathoz? önbizalom hiányos, ennyi..
2016. márc. 18. 00:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Engem nem zavarnak a vékony srácok, de a legtöbb csaj visszataszítónak tartja, sok ilyet hallok, ezért javasoltam neki a gyúrást.
2016. márc. 18. 00:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Hagyd😆
2016. márc. 18. 00:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Tipikus magyar mentalitás,marad a keze és a sör.
2016. márc. 18. 05:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Pedig igazad van, saját testsúlyos edzéseket otthon, nulla forintból is lehet csinálni, maximum egy húzódzkodórudat vesz egyszer 6000-ért, és kész.

Fél éve nyomom én is, látványban is haladtam, de főleg erőben fejlődtem.

2016. márc. 18. 07:03
 7/9 anonim ***** válasza:
az öltet magában jó, de nem biztos hogy 1-ről a 2-re fog jutni a lányoknál ha nincs önbizalma, a jó test csak egy előny
2016. márc. 18. 08:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk én sportoltam 10 évet versenyszerűen, de ha meghallom azt a szót, h kondi, akkor elönt engem is a vörös köd.

Am az elfújja a szél típusú srácokat nem, vagy alig lehet kigyúrni "természetes" módon. Ha porozik, csak akkor marad meg valami, azt meg nem mindenki akar. Ok: gyors anyagcsere meg genetikai dolgok.

2016. márc. 18. 15:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, szép nagy marhaságot sikerült ideböfögnöd..

Próbáld szépen elmagyarázni neki, hogy milyen előnyöket rejt magában ha egy jó kiállású srác válik belőle. :)

(önbizalom, határozottság, általános megjelenés stb..)

2016. márc. 18. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!