Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bejovok ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejovok ennek a sracnak? Ő 17 én 15

Figyelt kérdés

Egyszer alltam a korlatnal es nyalokaztam,kozben beszelgettem a baratnommel,o is ott allt a korlatnal sregen szembe velem,es flortolt velem,mosolygott ram,es ugymond ,,szivatott" feltunoen bamult de mikor odaneztem feltunoen elkapta a fejet ezt megcsinalta aztan elment oraja volt.Tegnap meg osszefutottunk a bufeben o ult az egyik haverjaval en alltam es akkoris odamondottt valami hulyeseget :D

Reggel is neha egyidoben megyunk suliba,es felcsillan a szeme mikor meglat,de nem olyan szerelmesen hanem mint a hienanak mikor meglatja az aldozatat :D

Volt olyan hogy direkt amikor meglatott direkt megallt es csal akkor indult el amikor utolertem ot.

Ha talalkozunk hosszasan nez,vegigmer.

Hiaba 17,meg mindig olyan gyerekes,pedig volt egy masfel eves kapcsolata egy korabelivel.

Szerintetek?

2015. márc. 3. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Tolna mint a lopott biciklit.
2015. márc. 3. 15:46
 2/4 anonim ***** válasza:
hát tényleg elég éretlen :D de te is az vagy :D
2015. márc. 5. 14:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom 2-es :D de mist bejovok neki?
2015. márc. 5. 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem igen
2015. márc. 5. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!