Nentudok ismerkedni, nem veszem észre a jeleket, ha valakinek bejövök és ezzel rontom el az egészet. , hogyan tudnám észrevenni, ha bejovok egy srácnak?
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 22:19
1/7 anonim válasza:
Mit rontanál el ezzel? Ha tetszel egy fiúnak az menjen oda és hívjon el randizni, ha neked is tetszik akkor igent mondasz ha nem nem! Nincs ezen mit elrontani!
2/7 A kérdező kommentje:
De olyan kis nyámnyila mindegyik,hogy hozzám se szólnak, nemhogy elhivnának valahova...ááá dehogyis.
2014. júl. 2. 22:25
3/7 anonim válasza:
akkor lehet nem is jössz be nekik,azért nem hívnak el.
4/7 A kérdező kommentje:
De ha barátnőmmel megyek valahova akkor mikor elkoszonok meg minden utána szoktak mondani,hogy ez a srác bámult meg hogy miért nem vettem észre meg ilyesmi...
2014. júl. 2. 23:00
5/7 anonim válasza:
Annyira bírom az olyan barátokat , akik utólag tájékoztatnak. :D
Legközelebb mond azt a bnőidnek, hogy ha valaki néz téged , akkor szóljanak.
6/7 anonim válasza:
és ha észre veszed mit csinálsz? te hivod el randizni??? Kislány hagyd már meg a fiknak hogy fiúk legyenek. Ha igent mond mi lesz te viszel neki virágot és te kiséred majd haza a randi végén???? Ha nyámnyila azért nyámnyila mertmég nem érett arra hogy barátnöje legyen. Gondolom még elég fiatal vagy az irásod alapján....
7/7 A kérdező kommentje:
15 vagyok és azért érzem így, mert most az összes barátnőmnek,ismerősömnek van barátja csak nekem nincs-___-
Aztán ez lehangolt...
2014. júl. 15. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!