Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan magyar lányok akik kizárólag csak külföldi pasikkal ismerkednek?
Figyelt kérdés
Egy haverom mesélte, hogy őtet egy lány "magyar pasi nem kell" címszóval küldte el. Sok ilyen lány van? és ha igen, mi ennek az oka?2016. szept. 19. 21:14
11/12 anonim válasza:
Nekem korábban kizárólag magyar párjaim voltak, nem is gondolkodtam abban, hogy külfödivel ismerkedjek.. Aztán végül úgy hozta az élet, hogy kiköltöztem külföldre, és az életem legelső külföldivel való kapcsolata házassággal végződött. Nem számított a tény, hogy honnan származik, ha magyar srác lett volna ugyanezzel a személyiséggel, akkor is ugyanígy történt volna.
Szerintem borzasztó gáz presztízskérdést csinálni ebből, találkoztam olyan lányokkal, akik a magyar srácokat csípőből lenézik, amit őszintén nem értek és szerintem nagyon primitív és korlátolt elmére vall.. Minden nemzetben vannak fantasztikus és borzasztó emberek, aki ez alapján ítél, arról megvan a véleményem.
12/12 anonim válasza:
ott van pl. Sunshinedoll, ő csak négerekkel dug.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!