Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzanak a külföldi férfiak? Mit gondolnak a magyar nőkről?
Olyan muffok, akiket érzelemmentesen megtöcskölhetsz egy (számukra) filléres Happy-Mealért.
Bocs, de egy nyugat-európai pontosan ezt gondolja a kelet-europidokról. Nemcsak a férfiak, de a nők is.
Könnyen kaphatóaknak. :)
"Én nem a nyugati férfiakra gondoltam, hanem pl. arabok, törökök vagy görögök"
Ugyanezt, sőt néhányan a kecskékkel egyenértékűeknek.
En 10 eve elek kulfoldon, es soha senkivel nem talalkoztam aki ezt gondolta vokna a magyarokrol, nem is hallott rolunk a zomuk. Azt tudom, hogy az ukranokrol es az oroszokrol baromi rossz velemenyen vannak, de ennyi.
Mondjuk az is igaz, hogy a kulfoldi barataim is intelligensebb annal, hogy regionkent osztalyozzanak embereket, de nyilvan mas korokben maskent van, csak oket ugye nem ismerem (ami szandekos:-))
Jaaaa es a Brit noket elkepesztoen lenezik, annak ellenere hogy egy nacio, es szabalyosan ovakodnak toluk ezt viszont szinte mindenkitol hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!