Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez tényleg akkora elvárás?
A kemény muzsikák rajongójaként úgy döntöttem, hogy szerencsét próbálok a málha. hu-n is. A részletes keresésben megadtam, hogy a nő egyáltalán ne igyon és ne dohányozzon, de nem volt egy találat sem... Tényleg nincs egy absztinens ember sem a súlyosabb muzsikát preferáló lányok közül a lakhelyem környékén? Túl sokat várok el ezzel? (Itt megjegyezném, hogy nem csak az extrém muzsikát kedvelő lányok érdekelnek!)
20/F
egy az, hogy ritka idétlen elvárás
a másik meg, hogy ilyen alpári stílussal semmilyen nőd nem lesz, mindegy mi az elvárásod
Amúgy pontosan mit jelent a nehezebb/keményebb/extrém "muzsika"? Mert a jelzők alapján nekem jó kis rock/metál jut eszembe, de a muzsikáról meg a lagzis mulatósok meg cigányzenekar. Mondjuk, most hogy így mondod, akár még lehet, hogy van a kettővel átfedés, elvégre ha a Dalriada népszerű, akkor az Aranyeső death metal feldolgozására is tuti lenne kereslet... És az még akár extrémnek is számítana...
Egyébként nem valószínű, hogy csak az alkohol és dohányzás iránti merev hozzáállásod miatt nem találsz nőt. Ritka undorító stílusod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!