Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a túlzott elvárás?
Társkeresőn nem fogsz párt találni,hidd el,lehetsz 190cnetis is,ha nem vagy full Adonisz testü,modell arcú
Amúgy ha már ott akarsz ismerkedni próbáld ki ha gazdagnak állítod be magad,több válazst kapsz,akkor nem lesz gond a 170centid
1# Én azért megtudnám cáfolni!Nem vagyok gazdag,sem csóró és pont 190cm vagyok átlagos testalkattal összejöhettem volna már,ha akartam volna egy nagyon rendes lánnyal.
Fiuk azt azért ne felejtsétek el,hogy minden nő szeret öltözködni amihez egy szoknya és magassarkú is jár!
Most gondolj bele kérdező,ha egy lány mondjuk 170cm magas és felvesz egy 5-10cm magassarkú cipelőtt...szóval érted?
A másik szereti a nő,ha felnéz egy férfira!Ezt nem megbántásból írtam!
En sem ertem h miert baj az h nalam magasabb ferfira vagyok???
Ha felveszek egy 7cm-es sarku cipot,15cm a diffi koztunk.Tehat a szemeddel egy magassagban az allam van....erted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!