Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez tényleg akkora elvárás?
A kemény muzsikák rajongójaként úgy döntöttem, hogy szerencsét próbálok a málha. hu-n is. A részletes keresésben megadtam, hogy a nő egyáltalán ne igyon és ne dohányozzon, de nem volt egy találat sem... Tényleg nincs egy absztinens ember sem a súlyosabb muzsikát preferáló lányok közül a lakhelyem környékén? Túl sokat várok el ezzel? (Itt megjegyezném, hogy nem csak az extrém muzsikát kedvelő lányok érdekelnek!)
20/F
Absztinensből kevesebb van, mint alkoholistából :)
Nem tudom ezen miért vagy meglepve.
Az hogy nem szeretnél alkoholistá teljesen egyetértek veled, de hogy azt váod el hogy egyáltalán ne igyon elég érdekes.
Mi van ha neki néha napján 2-3 honapban egyszer jol esik egy buliban meginni 2 felest? Vagy Szilveszterkor, szülinapkor koccintani?
#3 végtelenül ostoba vagy, ha azt hiszed, hogy az első válaszoló a torkodnak ugrott. Iszonyú tudatlanságra vall, ha azt hiszed, hogy a feltételek szabásával nem fog csőkkenni a lehetőségek száma, extrém esetben a 0-ra. Én is mondhatnám hogy szeretnék egy szűz, perfekt kínaiul beszélő spanyol szaxofonos csajt, aki jó gyrost tud sütni, de nem vagyok olyan balphasz, hogy ne készüljek fel a lehetőségre, hogy ilyen a világon nincsen.
Na ilyen az amikor a torkodnak ugranak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!