Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a netes ismerkedésről? N
Vajon lehet találni normális, értelmes férfit, akinek nem egyetlen célja a szex? Persze tudom fontos, hogy vonzó legyen a másik számunkra, de attól még önmagában ez édeskevés. Ábrándultam én már ki percek alatt jóképű, babaarcú, jótestű focistából, szóval...
Nem vagyok társasági ember. A munkámból kifolyólag nonstop zajban, zsongásban vagyok. Ha hazaérek, alig élek sokszor, csak a csendre vágyom. Semmi kedvem diszkózni, bulizni, traccspartizni. Viszont tisztában vagyok azzal, hogy senki sem fog bekopogni az ajtómon. Így ez nehéz... Sajnos...
Illetve a környéken nincs is olyan sok szingli pasi. Nem nagyközösségben élek.
A leendő férjemet itt ismertem meg a GyIK-en néhány éve. Nem így terveztük, de így alakult :)
A társkeresőzést soha nem csináltam, van ismerős, aki igen, de neki nem jött be. Magam részéről fórumon, közös érdeklődési kör alapján simán ismerkednék. Kifejezetten párkapcsolati céllal _nyíltan_ nem, mert az magában hordozza a veszélyt, hogy a másik csak a szexre megy.
Ha mindkét fél értelmes, akkor nagyon hasznos tud lenni a netes ismerkedés. Ha nem, akkor meg nem. Itt is az a lényeg, mint kb mindenhol máshol: tudni kell használni.
Én tudom használni :D ... már ha lenne kivel lol
24/F
Én neten találtam meg a páromat, lassan 4 éve együtt vagyunk.
Nekem szerencsém volt, de igazából olyan, mint az élet. Vannak idióták és normálisak is.
"Vajon lehet találni normális, értelmes férfit, akinek nem egyetlen célja a szex? "
igen, csak azok neked nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!