Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek a netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a netes ismerkedésről? N

Figyelt kérdés

Vajon lehet találni normális, értelmes férfit, akinek nem egyetlen célja a szex? Persze tudom fontos, hogy vonzó legyen a másik számunkra, de attól még önmagában ez édeskevés. Ábrándultam én már ki percek alatt jóképű, babaarcú, jótestű focistából, szóval...

Nem vagyok társasági ember. A munkámból kifolyólag nonstop zajban, zsongásban vagyok. Ha hazaérek, alig élek sokszor, csak a csendre vágyom. Semmi kedvem diszkózni, bulizni, traccspartizni. Viszont tisztában vagyok azzal, hogy senki sem fog bekopogni az ajtómon. Így ez nehéz... Sajnos...

Illetve a környéken nincs is olyan sok szingli pasi. Nem nagyközösségben élek.

2016. szept. 13. 18:51
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
68%

A leendő férjemet itt ismertem meg a GyIK-en néhány éve. Nem így terveztük, de így alakult :)

A társkeresőzést soha nem csináltam, van ismerős, aki igen, de neki nem jött be. Magam részéről fórumon, közös érdeklődési kör alapján simán ismerkednék. Kifejezetten párkapcsolati céllal _nyíltan_ nem, mert az magában hordozza a veszélyt, hogy a másik csak a szexre megy.

2016. szept. 13. 20:29
 22/33 anonim ***** válasza:
Én is fent vagyok társkeresőn, és normális kapcsolatot keresek, nem szexet. Bár elég korlátozott a válaszlevelek száma amit eddig kaptam.
2016. szept. 13. 20:54
 23/33 anonim ***** válasza:
68%

Ha mindkét fél értelmes, akkor nagyon hasznos tud lenni a netes ismerkedés. Ha nem, akkor meg nem. Itt is az a lényeg, mint kb mindenhol máshol: tudni kell használni.

Én tudom használni :D ... már ha lenne kivel lol

24/F

2016. szept. 13. 21:11
 24/33 anonim ***** válasza:

Én neten találtam meg a páromat, lassan 4 éve együtt vagyunk.

Nekem szerencsém volt, de igazából olyan, mint az élet. Vannak idióták és normálisak is.

2016. szept. 13. 21:13
 25/33 anonim ***** válasza:
Meg kell találni sok idõ de lehet. Én is neten àt ismertem meg a baràtom. :)
2016. szept. 13. 21:57
 26/33 anonim ***** válasza:
17. Ez hülyesèg. Ingyenes tàrskeresőn is lehet talàlni normàlis pàrt. A férjem meg én egy forintot nem költöttünk rà, mégis megismerkedtünk.
2016. szept. 13. 22:01
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is elég vegyes tapasztalataim vannak, sok pasival beszélgettem itt gyakorin is ismerkedés céljából, volt jó és rosszabb. A legjobb az a mostani párom, itt ismerkedtünk meg, és vasárnap volt fél éve, hogy összejöttünk. :) Szóval vannak szerencsés esetek. De anno találkoztam/beszéltem már innen nagyon para egyénekkel...
2016. szept. 13. 22:33
 28/33 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: a párommal amúgy nem ismerkedési céllal kezdtünk el beszélgetni, csak szimpatikusak voltunk egymásnak, és találkoztunk. :) Már tervezzük a közös jövőt, házasság, család... :)
2016. szept. 13. 22:35
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Összesen két távolsági kapcsolatot sikerült létesítenem ilyen oldalról.Nem volt tartós egyik sem.Ezeken az oldalakon nagy %-ban ugyanazok a férfiak találhatók.Már befejeztem az ismerkedés eme formáját.Pár év után belefáradtam.Nekem nem jött be.
2016. szept. 14. 06:21
 30/33 anonim ***** válasza:
32%

"Vajon lehet találni normális, értelmes férfit, akinek nem egyetlen célja a szex? "

igen, csak azok neked nem tetszenek.

2016. szept. 14. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!