Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a netes, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a netes, és az "életben lévő" ismerkedésről?

Figyelt kérdés

Hogyan működik, melyiket érdemes?

Gondolom mindenki az utóbbit mondaná, csak az a baj hogy aki tetszik annak nehéz bevallani hogy tetszik.

Meg ha valaki a "való életben" tetszik elmondjam neki, hogy mutassam ki, stb?:)

A netes ismerkedésről vélemény?

15F

2013. febr. 19. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem ismerdekem neten, ott csak atartom a kapcsolatot olyan barátaimmal akik messze laknak de személyesen ismertem meg őket (pl. nyári tábor stb.) Kipróbálhatod de tudod meglepődhetsz, mert ha az illető nem is hazudik a világhálón előben lehet róla másbenyomásod. És nem tudom, hogy te, hogy vagy vele de nekem elképzelhetetlen egy kapcsolat személyes találkozás nélkül
2013. febr. 19. 19:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Én ha valakivel beszélek, szeretek a szemébe nézni, és szeretem látni a reakcióját, és neten keresztül még a hangját se hallom... A közös élmények, beszélgetések, és szituációk, teszik lehetővé, hogy megismerkedjetek, és megszeressétek egymást... :)) Am ha félsz bevallani, hogy tetszik, ne mond ki, csak jelezd felé a viselkedéseddel... :)) /Ha kérdésed van, nyugodtan íj privit... /

17/L

2013. febr. 19. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem a netes ismrkedéssel 2 probélmám van 1:hazudik,nem az akinek mondja magát

2:eltünik mint szürke szamár a ködben se pá,se puszi,se dögöljmeg csak volt-nincs

úgyhogy marad személyes-legalább gyorsan lekoppint :(

2013. febr. 23. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!