Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a netes ismerkedésről? N
Vajon lehet találni normális, értelmes férfit, akinek nem egyetlen célja a szex? Persze tudom fontos, hogy vonzó legyen a másik számunkra, de attól még önmagában ez édeskevés. Ábrándultam én már ki percek alatt jóképű, babaarcú, jótestű focistából, szóval...
Nem vagyok társasági ember. A munkámból kifolyólag nonstop zajban, zsongásban vagyok. Ha hazaérek, alig élek sokszor, csak a csendre vágyom. Semmi kedvem diszkózni, bulizni, traccspartizni. Viszont tisztában vagyok azzal, hogy senki sem fog bekopogni az ajtómon. Így ez nehéz... Sajnos...
Illetve a környéken nincs is olyan sok szingli pasi. Nem nagyközösségben élek.
Én normális, értelmes vagyok, viszont ha nem ismersz, tuti hogy beskatulyázol szexpartnert kereső, perverz idiótának, mert nekem nagyon fontos a szex milyensége. Utálom a prűd, jó kislányokat, akik bűntudatot keltenek bennem, mert vannak vágyaim, és olyan nőt keresek, akivel jól érezném magam. Ebbe beletartozik az is, hogy tabuk nélkül, nyíltan beszélgessünk a szex kalandjainkról, vágyainkról, és mindenről ami ebbe beletartozik.
Szoktam neten ismerkedni. Máshol nincs rá lehetőségem. :/
Általában találok is valakit, akivel írogatunk egy darabig, de sokkal jobb, ha még abban a percben felhívom, és beszélünk egy pár órát. Erre sokan nem képesek, mert félnek valami láthatatlan erőtől, ami megerőszakolja őket telefonon keresztül.
Rengeteg problémás embert találni a neten. Szinte mindegyiknek van valami baja, és néha olyan dolgoktól félnek, ami egy normális embernek érthetetlen, vagy nevetséges.
Nehéz intellektuális, közvetlen nőt találni, aki szeret is beszélgetni, és gyorsan lehet haladni az ismerkedéssel, nem tol akadályokat elénk.
Igen van pl.:Én! :D Na ez lehet,nagyképűen hangzott,de nekem is az a tapasztalatom vagy véletlen egybeesés,hogy a nők is inkább sexre mennek!Pl.Akármilyen őszinte is voltam a legtöbb nő (már elnézést) szart bele viszont egy "jó" dumával le lehet venni őket!
Amikor komolyan kerestem párt magamnak nem találtam,majd gondolkoztam minek erőltetem magam,minek osszam meg az életem olyanokkal akit nem is láttam, nem is ismerem még,majd jött az az időszak amikor úgy gondoltam jó is egyedül hát akkor legyen csak sex.Írogattam olyan lányoknak,nőknek akik "komoly kapcsolatot" akarnak,de én rátértem 2nap után a lényegre és láss csodát kb 10 nőből 9 csak szexre ment persze nem voltam,vagyok semmi rossznak az elrontója,de nem is ez a célom a társkeresőn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!