Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ymanon kérdése:

Mi a véleményetek a netes ismerkedésről?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 22:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
felejtős. valódi kapcsolatokra, életre vágyok. azt is rühellem ha valaki interneten keresztül vall szerelmet. hát persze, hogy sokkal egyszerűbb...igen, oké. férfiasság, és határozott kiállás is van. olyan nagy probléma összeszedni a bátorságot, elé állni a lánynak, és a szemébe mondani, felvállalni az érzéseidet? még jobban fog tisztelni miatta. Magyarul jobb élőben ismerkedni. ;)
2011. máj. 16. 22:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Elsőnél a pont :) 19/f
2011. máj. 16. 22:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha a net csak kiindulási pont, és utána rendesen, élőben folytatja az ember, akkor nem értem miért rosszabb, mint egyéb úton megismerni valakit.

Én a barátomat úgy ismertem meg, hogy egy netes, zenei fórumba írtunk mindketten. Egyszer segítségre volt szükségem egy letöltéssel kapcsolatban, ő tudta a választ, felvett msn-re, segített. Akkor még azt sem tudtuk egymásról, hogy fiú vagy lány... :D Majd elkezdtünk a zenéről dumálni, egy idő után más dolgokra is kitértünk, pár héten belül meg már sokféle témáról beszélgettünk jókat, órákig. Kiderült hogy kb egyidősek vagyunk, sok dologban hasonlítunk... De még mindig nem társkeresésnek fogtuk fel, képet is csak 2 hónap után küldtünk magunkról.

Fél év után találkoztunk egy koncerten, de akkor sem randiként fogtuk fel, csak szerettünk volna élőben is találkozni. Mindketten szerettük azt az együttest, így hát elmentünk a koncertre. Jól éreztük magunkat, de semmi nem történt köztünk (köszönéskor arcra puszi, ennyi). Még volt kb 5-6 ilyen találkozónk, mikor nem történt semmi a sima puszin, majd ölelésen kívül, csak beszélgettünk, elmentünk valami programra együtt, jobban megismertük egymást... Végül 9 hónappal azután, hogy először msn-eztünk, megcsókolt, és összejöttünk. Ez volt másfél éve, azóta teljesen normális párkapcsolatban élünk, hetente kb 4-szer találkozunk és kétszer együtt is alszunk.

Nem gondolom, hogy károsította volna a kapcsolatunkat az, hogy neten ismertük meg egymást. A net indította el a dolgot, de utána kiléptünk a valóságba, élőben ismertük meg egymást. Neten soha nem beszéltünk arról, hogy összejöhetnénk, vagy szerelmesek vagyunk egymásba, 2 év alatt én egyszer se írtam le neki msn-en, hogy "szeretlek", hanem élőben mondom a szemébe...

Egyszóval, nem értem, mi baj a netes ismerkedéssel. Oké, egy csomó hazug ember van fent, akik ki akarják használni (főleg)a lányokat, de az ilyen hamar kiderül, csak vigyázni kell, pl. első randinak egy biztonságos helyet választani, ahol nem kell vele kettesben maradni.

Azt én is elítélem, ha valakik már akkor "kapcsolatban" érzik magukat, meg "szeretlek" kiírásokkal bombázzák egymást, ha még nem is találkoztak élőben, de kiindukási pontnak szerintem teljesen jó a net.

2011. máj. 16. 22:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor semmi gáz vele ha óvatos vagy. 2011-ben ne legyen már gáz, hogy "úú ő neten ismerkedik!" Próbálkozz, beszéljetek, utána MSNen, cseten, aztán ha minden oké akkor teló, és végül egy randi. Aztán ha kiderül h nem kéne eröltetni akkor ne hülyítsd, meglehet ezt beszélni, vagy csak hanyagold. Szerintem semmivel nem rosszabb mint élőben, max hosszabb :D És így megismered naggyából mielött találkoznál vele, kész nyereség ;) Csak azért élőben legyél valaki.
2011. máj. 16. 22:34
 5/11 anonim ***** válasza:

22:30-as vagyok, még annyit, hogy szerintem ha valakivel sokáig, sok beszélgetés alapján ismerkedsz az interneten, az sok előnnyel jár.

Mint írtam, mi 2 hónap beszélgetés (minden nap msn) után küldtünk először képet, addigra már kialakult bennünk egy halvány, körvonalas kép a másik személyiségéről, így ki volt zárva pl. az, hogy a fotóküldés után abbahagyjuk a beszélgetést. A való világban pedig lehet hogy egy beszélgetés pont azért nem indul el, mert valamelyik félnek nem jön be külsőre a másik, ezért eleve esélytelennek érzi a kapcsolatot. Pedig lehet, hogy ha beszélgetnének, kiderülne, hogy vannak ennél sokkal fontosabb dolgok...

Én nem tartom magam csúnya lánynak, de elég "egyszerűen", sportosan öltözködöm, hajam sima egyszerű copfban, soha nem sminkelem magam, és az arcom is inkább átlagos. Nem hiszem, hogy valaha feltűntem volna a barátomnak, aki kinézetre ilyen "lányok kedvence", és a korábbi barátnői festett hajúak, sminkeltek, szebb arcúak voltak.

Mégis velem van másfél éve, és elég biztos vagyok benne, hogy egy nagyrészt annak köszönhetem, hogy felfigyelt a személyiségemre, belsőmre, amihez az órákig tartó msn-beszélgetések az elején nagyban hozzájárultak.

Ha élőben ismerkedünk meg, valószínűleg soha nem keltem fel az érdeklődését, és a hosszú beszélgetésekig sem jutunk el... (persze ő ezt sosem mondaná, ő mindig azt mondja gyönyörű vagyok stb, de én azért látom a különbséget a korábbi barátnői között, meg köztem :D )

22/L

2011. máj. 16. 22:44
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

Én annyit mondok tapasztalatból hogy ha pasi vagy nem éri meg(hacsak nem vagy jóképű, de akkor élőben is megy) Pasiként k*rva nehéz hogy 100ból egy csaj is vissza írjon és felvegye veled a kommunikációt. Legtöbbször a képeid alapján döntenek, ennyi erővel meg már élőben is ismerkedhetsz ahol a személyiséged is átjön valamennyire és nem egy kattintás lerázni.

Ha csaj vagy akkor megéri, mivel naponta 100an írnak rád, még ha 80%a valami perverz szex őrült akkor is simán ki tudsz választani egyet akivel el tudsz beszélgetni. És mivel folyamatosan lesznek jelentkezők így nagy esély van rá hogy ott van az a pasi aki neked való.

Sajnos az a tapasztalatom hogy az internetes társkeresők sokkal felszínesebb és műebbek lettek. És még annak is aki nem hinné a való életben könnyebben fog tudni ismerkedni mint ott.

Van sok jó példa arra hogy ott találta meg valaki a szerelmét, de nem lehet rá hagyatkozni. Annyira legyél felregisztrálva hogy megadd az esélyt hogy valakinek felkelted az érdeklődését, de többre ne számíts főleg ha pasi vagy.

2011. máj. 16. 22:49
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem az nem tetszik benne, hogy sok lány egyszerűen nem válaszol a neki küldött e-mailre.

Hiába ír minden szépet és jót az adatlapján, mégis még csak arra sem veszik a fáradságot, hogy visszaírjanak...

Kb. 10 elküldött levélből talán ha 2 válaszol.

2011. máj. 16. 22:55
 8/11 anonim ***** válasza:
nem mindegy mire gondol a kérdező,netes szerelmekről,vagy csak az ismerkedésről? szerintem jó,egy kis beszélgetés neten,majd találka egyre többször,nem értem ezzel kinek mi baja, a netes szerelem meg elég szánalmas
2011. máj. 16. 22:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy hol mikor hogyan ismered meg az illetőt! A párodat.

lényeg, hogy mikor már együtt vagytok, szeretni tudjátok egymást és vonzódjatok idővel a másikhoz, és lényeg hogy úgy érezzétek hogy nagyon jó vele együtt lenni!

2011. máj. 17. 10:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet a 22 éves lánnyal!

Keresek egy képet, felteszem a társkeresőre, írok 10 lánynak és max 1-3 válaszol. Ebből 2 köszöni, de nem. A maradék egytől meg nekem megy el a kedvem.

Ezzel szemben a való életben 10-ből 7 lányt meg tudok ismerni. (A volt feleségemet is neten ismertem meg, de nem társkeresőn.)

2011. máj. 17. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!