Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a netes ismerkedésről?
Szerintem semmi baj sincs vele!Mármint a netes ismerkedéssel,a társkeresők teljesen más tészta!
Nekem volt egy másfél éves "felejtő kapcsim",abból mikor kiszálltam eldöntöttem h szingliskedek egy darabig,átértékelem h mit is szeretnék a jövőben!Milyen fiút,meddig és hogy!
Ez eltartott kb júliustól decemberig,szóval pörgős 5 hónap volt!Persze garmadával jöttek a levelek innen onnan,többek között társkeresőről is!(nem társat kerestem...úgymond unaloműzés volt és analizálgatás,de persze ezt közöltem a kedves írókkal is!):)
Aztán decemberben egy közösségi oldalon(ami nem társkereső) jött egy levél amiben randira invitált egy srác!Diplomatikusan nemet mondtam,de ő nem adta fel...egy-két levél,msn kb 2 héten keresztül minden nap,hosszú órákon keresztül!Nagyon jókat beszélgettünk de részemről csak haverkodás volt,mint az összes többivel is!Elmondta ő is egy 1,5 éves kapcsin van túl,h ő is most csak elvan,semmi komoly szándék!Szenteste felhívott h azonnal találkozni akar!:)Először nem akartam,de bele mentem!Kiderült egy utcában lakunk!:)Egy nagy séta és mindenki haza!Aztán elindultunk mint a lavina...közös szilveszter,aztán filmezések,még több séta stb stb!Azon kaptam magam h a többi "jelölt" elkopott neki is,nekem is és mi vagyunk egymásnak!Februárban összejöttünk,vagyis hivatalossá tettük a dolgot,májusban össze költöztünk és októberben megkérte a kezemet!Azóta is együtt élünk és szinte tökéletes a kapcsolatunk!És ha csak bele gondolok h ő lesz a férjem és a gyerekem apja sírni tudnék annyira boldog vagyok!:):):):):)
Szóval ennyit arról h nem lehet neten társra találni!:)Bizony h lehet!:)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!